Žilina bude hostiť Microsoft Windows Roadshow 2016

Podujatie Žilina

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Prednášky, besedy, kurzy, Výstavy a veľtrhy, Zábava, párty
Web organizátora:
www.mojwindows.sk
Ďalšie podujatia v meste Žilina

Fanúšikovia Windowsu, virtuálnej reality a hier si prídu na svoje už 30. apríla o 10:00 v Žilinskom hoteli Holiday Inn. Do mesta zavíta úspešná Microsoft Windows Roadshow pre fanúšikov najmodernejších technológii.

Pozrite si, ako prebiehala minuloročná akcia v Košiciach: https://youtu.be/RSq6RMyE-ig

Tešiť sa môžete na horúce novinky z oblasti Windows smartfónov, tabletov, notebookov, či príslušenstva a mnohých ďalších. Pripravené budú rôzne aktivity, súťaže o vecné ceny a na vlastnej koži si okrem Xboxu One budete môcť vyskúšať aj fenomén súčasnej doby – virtuálnu realitu v podaní Oculus Rift. Nakrátko neodídu ani nadšenci motorizmu, pre ktorých bude pripravený elektromobil Tesla.

Pre návštevníkov sú však pripravené aj ďalšie špeciálne ponuky. Napríklad prvých dvadsať najrýchlejších si bude môcť priamo na Windows Roadshow 2016 zakúpiť hernú konzolu Xbox One 1 TB za špeciálnu cenu 289 EUR. Pre majiteľov staršej ale funkčnej konzoly Xbox 360 je pripravená špeciálna akcia, v rámci ktorej si ju môžu vymeniť za nový Xbox One s kapacitou 1 TB len za 239 eur. 

Okrem herných konzol si priamo na Windows Roadshow bude možné zakúpiť aj príslušenstvo pre Xbox One so zľavou 20%. Akcia platí pre herné ovládače, Microsoft Kinect, slúchadlá a službu Xbox Live. Návštevníci získajú aj zľavy pre hry na Xbox One i možnosť zadarmo si vyčistiť používané CD/DVD nosiče s hrami či zabezpečiť ich spätný výkup. Pre prvých 400 najrýchlejších bude môcť získať aj Windows tablet Lark Ultimate 7i za špeciálnu cenu 34,80 eur.

Všetky dôležité informácie o akcii a partneroch, ktorí prídu ukázať svoje novinky, sú zverejnené na webovej stránke, kde je možná aj registrácia zadarmo: http://windowsroadshow.mojwindows.sk/

 Generálnym partnerom Microsoft Windows Roadshow 2016 je spoločnosť Microsoft, organizátor akcie je portál MojWindows.sk a technologickým partnerom sa stala spoločnosť Intel. Medzi partnerov, ktorí akciu podporujú, patria O2, Acer, Asus, Business lease, Creative, Dell, HTC, Lenovo, MP3.sk, Progamingshop.sk, Samsung, Tatra banka, UVEA Mediklinik a Xbox.

Meno organizátora: MôjWindows.sk
Fotografie
Podobné podujatia
"Život na zdravej nohe"
Overené podujatie"Život na zdravej nohe"
"U Ančulky" Plaváreň Sunny Martin, Žilina
SCANDAL SHOW 2024
Overené podujatieSCANDAL SHOW 2024
Dom odborov, Žilina