Živá voda - vianočný koncert 2017

Podujatie Bratislava

Živá voda - vianočný koncert

Comeback storočia, ako mnohí návrat Paľa Horvátha na koncertné pódia, právom nazývajú, sa začal pred vyše troma rokmi. Na koncerte pri príležitosti tridsiateho výročia založenia skupiny Tublatanka čakal pred vchodom do MMC klubu textár a exmanažér tohto ikonického tria Martin Sarvaš na bývalého speváka a basgitaristu. Počuté a videné bolo treba spracovávať takmer dva roky. S Palom Horváthom sa potom spojil skutočný rocker telom a dušou, gitarista a skladateľ Peter “Peci“ Uherčík, autor nielen kultovej skladby „Loď do neznáma“, ale aj titulov z vysoko ceneného albumu MAGMA. Prvé spoločné vystúpenie v dome kultúry Nivy v máji 2016 , kde trio doplnil do údernej zostavy „Mr. Big Hit“ , bubeník Igor „Teo“ Skovay, dopadlo nad očakávanie. Uplynul ďalší rok a krst ohňom na festivale v Prešove dopadol dobre, rovnako koncerty v dôležitých kluboch. Na rok 2018 je pripravený limitovaný počet termínov pre usporiadateľov, ktoré sa utešene zapĺňajú.
Vianočný koncert 13. decembra 2017 otvorí skupina ACES, jeden z kandidátov na titul Objav roka , hrajúca elektrizujúci old school heavy blues rock , s charizmatickým frontmanom Tomom Michalčákom. Ďalším hosťom bude legendárny gitarista a autor FERO GRIGLÁK, ktorý nielen stál za úspešným aranžmán nesmrteľného hitu „Loď do neznáma“, ktorá na koncerte v špeciálnej úprave zaznie, ale aj za viacerými skladbami z albumu MAGMA, ktoré ŽIVÁ VODA dnes má zaradené v programe. Druhým pilierom sú rockové klasické perly z prvých štyroch albumov skupiny, ktorá sa už v pôvodnej zostave nikdy nestretne, hoci si to jej bubeník Ďuro Černý na sklonku života tak veľmi prial. Vyvrcholením playlistu sú skladby PROMETEUS a SMRŤ A SLÁVA.Citujúc nemenovaného fanúšika : “ Počul som naživo Prométea, už môžem umrieť!“.
V závere koncertu si za druhú sadu bicích sadne Peciho mladší brat Martin.Vianočnú atmosféru koncertu doplnia aj koledy.
Staňte sa svedkami koncertnej udalosti, aká sa už niky nezopakuje ! Palo Horváth sa vráti späť na pódium v excelentnej spoločnosti !

Vianočný koncert 13. decembra 2017 otvorí skupina ACES, jeden z kandidátov na titul Objav roka , hrajúca elektrizujúci old school heavy blues rock , s charizmatickým frontmanom Tomom Michalčákom.
Ďalším hosťom bude legendárny gitarista a autor FERO GRIGLÁK, ktorý nielen stál za úspešným aranžmán nesmrteľného hitu „Loď do neznáma“, ktorá na koncerte v špeciálnej úprave zaznie, ale aj za viacerými skladbami z albumu MAGMA, ktoré ŽIVÁ VODA dnes má zaradené v programe.
Druhým pilierom sú rockové klasické perly z prvých štyroch albumov skupiny, ktorá sa už v pôvodnej zostave nikdy nestretne, hoci si to jej bubeník Ďuro Černý na sklonku života tak veľmi prial.

Fanúšikov poteší aj Peci Uherčík v skladbe Ty a Ja, kde sa na druhé bicie pridá jeho brat Martin zo skupiny Dereš.

Vianočnú atmosféru koncertu doplnia koledy , a vyvrcholením playlistu sú skladby PROMETEUS a SMRŤ A SLÁVA. Citujúc nemenovaného fanúšika :“ Počul som naživo Prométea, už môžem umrieť!“

Staňte sa svedkami koncertnej udalosti, aká sa už niky nezopakuje !
Palo Horváth sa vráti späť na pódium v excelentnej spoločnosti !

Miesto konania podujatia: Majestic Music Club, Karpatska 2, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 13. Decembra 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 14. Decembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1569N 17.1137E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Živá voda - vianočný koncert

Meno organizátora: Majestic Music Club
Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava