Životný sen. Objav silu svojej duše.

Podujatie Dudince

Životný sen. Objav silu svojej duše. Spoznáte, čo naozaj chcete vo svojom živote dosiahnuť a ako to naplniť. Špeciálne techniky a informácie, ktoré nenájdete nikde inde. Nájdite svoj životný sen a objavte silu svojej duše!

Detailnejší popis jednotlivých seminárov nájdete na stránkach www.pozitivnevysledky.sk.

 

SIR Franz Eberhard Eckard Strohm (jún 1950, Nemecko) – Eckard Strohm disponuje mediálnymi schopnosťami od štyroch rokov. Bežne komunikoval s anjelmi a inými duchovnými bytosťami. Ako desaťročný začal liečiť vtedy jedinou existujúcou liečebnou metódou – magnetizmom.  V šestnástich rokoch sa v šaolínskom kláštore okrem iného naučil excelentnej práci s energiami. Na tomto základe vyvinul liečebný systém „Aktívna duchovná terapia“ (Aktive Geistheilung). Absolvoval výcvik hypnoterapeuta a na základe mnohých medicínskych aj spirituálnych poznatkov vyvinul formu

 

V roku 1986 sa rozhodol splniť si svoj sen a začal viesť spirituálne semináre. Eckard je prvým majstrom, ktorý vyučuje o komunikácii s anjelmi. V tom čase vydal knihu Anjeli Antlantídy.

 

Eckard Strohm sa venoval i štúdiu Kuatsu a verejnosti dal k dispozícii toto zdedené umenie „znovuoživenia a prvej pomoci v ázijských bojových športoch“ v podobe knihy. V roku 1987 získal zasvätenie od vtedajšieho najvyššieho biskupa Pajera a bol požiadaný, aby sa stal členom filipínskeho liečebného spolku. Tu nahliadol do tzv. krvavej formy chirurgie filipínskych liečiteľov, ktorú neskôr doplnil o nekrvavú formu.


V roku 1989 Eckard Strohm objavil metódu Atlantis Arolo Tifar.

 

Eckard za celý svoj život navštívil mnoho krajín sveta. Je držiteľom viacerých titulov, ktorým však nepripisuje veľký význam. V centre jeho pozornosti je vždy pacient a jeho skoré uzdravenie. Všetko, čo v živote dosiahol, bolo vďaka jeho hlbokej túžbe pomôcť.


V roku 1990 založil Reiki Association International, čím nastavil nové zásady v oblasti liečenia a štandardy v kvalite vzdelávania.


Do dnešného dňa vytvoril približne 70 spirituálnych seminárov. Spolupracuje s viacerými nemocnicami európskych metropol vďaka svojim schopnostiam rozpoznať chorobu v štádiu, keď to lekári ešte nedokážu.

 

Počas svojho života Eckard Strohm vyliečil už desaťtisíce ľudí. V Španielsku či Maďarsku boli mnohé prípady zdokumentované a zverejnené v televízii alebo rádiu. Prípady vyliečenia sú postupne zverejňované na www.eckardstrohm.sk.




Meno organizátora: R.A.I. Slovensko
Fotografie
Podobné podujatia
OD TEREZKY PO HUTU
Overené podujatieOD TEREZKY PO HUTU
Slovenské banské múzeum, Banská Štiavnica
Žiadny obrázok
Overené podujatieRiadená degustácia rumov v Banskej Bystrici
predajňa Svet Nápojov, Švermova 38, Banská Bystrica, Banská Bystrica
Na ceste za sebapoznaním
Overené podujatieNa ceste za sebapoznaním
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Sásová, Banská Bystrica
Godzone konferencia 2024 - Spolu
Overené podujatieGodzone konferencia 2024 - Spolu
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica
Žiadny obrázok
Overené podujatieViete, čo znamená protokol, etiketa, bontón, "chochmes"?
Verejná Knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Centrum, Banská Bystrica
Žiadny obrázok
Overené podujatiePetra Džerengová medzi nami
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pob. Sásová, Banská Bystrica