Zo zákulisia social media marketingu

Podujatie Bratislava

Zo zákulisia social media marketingu

REGISTRÁCIA: http://bit.ly/kontentino2017

Kedy a kde: Streda, 24.5.2017 o 17,00 v miestnosti L6 (2. poschodie v hlavnej budove).

Info o speakrovi:

Bohumil Pokštefl, MSc. Chief Operations Officer Kontentino (https://www.linkedin.com/in/bohumilpokstefl/)
Študoval Innovation and Operation Management zameraný na média v Kodani. Neskôr študoval a pracoval na West Virginia University v inovačnom a startupovom centre, kde vyťahovali od inžinierov nápady a riešenia na problémy okolo nich a snažili sa ich inovovať. Bohumil mal na starosti business model generation, market research a marketingové stratégie.
Minulý rok v marci sa vrátil na Slovensko. Bol na pohovore s Marekom Mrázikom z TRIAD Advertising, pretože si chcel pre zmenu skúsiť prácu accounta. Ten mi však ponúkol, či nechcem pomôcť s ich vtedy len začínajúcim startupom Kontentino, čo je social media nástroj pre agentúry a ich klientov. Bohumil súhlasil a adoptoval si toto „dieťa“. Ako ten rok ubehol, tak sa ľudia v Kontentine môžu považovať za expertov na social media. Každodenne riešia problémy socialistov (nie tých naľavo, ale ľudí, ktorí pracujú so social media) a Kontentino na základe toho vylepšujú. Momentálne má Kontentino klientov z 20 krajín a sú medzi nimi slovenský Pixel Federation, belgický BBDO, či stretoeurópske BMW.

Čo si povieme a ukážeme na workshope?

Na workshope nám Bohumil Pokštefl nám porozpráva aj o startupe Kontentino a aj to prečo Kontentino vlastne startup nie je. Povie niečo o kontroverzných a často používaných Facebook metrikách a aj to, prečo je o nich dobré vedieť, keď analyzujeme úspešnosť postu, či kampane. Určite si povieme aj nejaké tie zákulisné informácie o tom, prečo je Kontentino nápomocné a prečo sa Kontentinu darí. Tiež si povieme ako by agentúry mali robiť správne social media a ukážeme si, ako to naopak nerobiť. V praktickej časti si ukážeme ako priamo v Kontentine pracovať a povieme si o social media content planning workflow. Trošku zabŕdneme aj do krás Instagramu.

A samozrejme, prácu v Kontentine si budete môcť vyskúšať naživo – ukážeme si celý process to, ako agentúra vytvorí obsah, ktorý potom pošle na schválenie klientovi.

Vstup na workshop je zadarmo, avšak je limitovaný pre 36 účastníkov. Preto sa poponáhľajte s registráciou.

Event je určený najmä študentom so skúsenosťami so social media.

Miesto konania podujatia: Beánia FMUK, Odbojárov 10, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 24. Mája 2017 17:00
Dátum ukončenia podujatia: 24. Mája 2017 18:30
Pravdepodobné súradnice: 48.16N 17.1345E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Zo zákulisia social media marketingu

Fotografie
Podobné podujatia
Bratislavský Kaviár májový
Overené podujatieBratislavský Kaviár májový
V-klub, Námestie SNP 12, Bratislava
Žiadny obrázok
Overené podujatieLetná jazzová dielňa 2024
Štátne Konzervatórium, Bratislava
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava