Zóna bez peňazí 2019 vo Zvolene

Podujatie Zvolen

Zóna bez peňazí 2019 vo Zvolene

Máte veci, ktoré nepotrebujete, ale mohli by ešte niekomu poslúžiť? Hľadáte niečo, čo by sa Vám doma zišlo a poslúžilo by Vám? Chcete len tak nezištne pomôcť niekomu druhému svojimi vecami? Príďte ich darovať a ak vás niečo zaujme, vyberte si niečo z toho, čo prinesie niekto iný.

Tradičná Zóna bez peňazí sa uskutoční poslednú novembrovú sobotu, teda 30. 11. 2019 od 14,00 do 18,00 hod. Akcia sa po 6 rokoch vracia tam, kde začala - do priestorov Starej radnice (Námestie SNP 21/31) vo Zvolene.

Akcia slúži na darovanie vecí ako napr. oblečenie, drobné veci do domácnosti či kuchyne, knihy, hračky a pod. Prosíme iba o prinesenie čistých a použiteľných vecí, pretože organizátori nemajú možnosti prišívať, prať či opravovať čokoľvek. Tiež nie je možné z priestorových dôvodov nosiť nábytok či iné veľké veci. Okrem toho na vás čakajú aj informačné stolíky a prednášky o tom, ako minimalizovať vznik odpadov, ako/prečo sa stať dobrovoľníkom/čkou a ako môžu obyvatelia mesta chrániť svoje životné prostredie. Malé občerstvenie je pripravené, budeme však radi, ak prinesiete niečo vlastné pod zub :-)

Akcia sa uskutočňuje v spolupráci s Mestom Zvolen a iniciatívou Očami prírody.
Fotografie
Podobné podujatia