Zóna bez peňazí

Podujatie Galanta

Zóna bez peňazí, Galanta

Priatelia aj tento rok organizujeme zónu bez peňazí, je to krásny projekt kde môžte čokoľvek priniesť či si čokoľvek vziať . Samozrejme, veci treba priniesť čisté a funkčné ...

Viacerí ste sa zaujímali o podrobnosti ohľadom vecí, ktoré by ste radi priniesli do zóny. Preto vás prosíme o nasledovné:

- myslite na to, že vaše veci môžu byť darom iným, potešiť iných, doplniť zbierky, súpravy alebo byť náhradou za staré, nefunkčné veci a podobne. Preto vás prosíme, aby ste doniesli predmety, šatstvo, hračky, bytové doplnky, elektroniku, knihy atď. - hlavne čisté a nepoškodené. Veľakrát sa v zóne objavia aj hodnotné i úplne nové vecičky.

- môžete priniesť čokoľvek čoho máte nadbytok, čo vám doma napr. po maľovke neladí, po sťahovaní je nadbytočné, čo ste vyrástli alebo do čoho ste nedorástli, čo sa vám doma, v komore, v pivnici, v izbe, v garáži atď. jednoducho nezmestí...

- vecičky je ideálne priniesť do obeda resp. čím skôr, aby mali celý deň čas zaujať svojich nových majiteľov :)

- !!! NIE JE nutné priniesť veci do zóny ak si chcete niečo odniesť a nie je nutné si niečo odniesť, ak ste do zóny prišli veci odovzdať !!! :)

Nelikvidujme užitočné a nepoškodené veci keď ich môžeme používať naďalej. Darujme, vymieňajme, chráňme naše životné prostredie. Tešíme sa na vás všetkých v zóne bez peňazí!

Veci, ktoré si nikto nevezme vezmeme do organizacie Armáda spásy, pomahajucej ľuďom, čo to potrebuju
Fotografie
Podobné podujatia
JARNÝ BÁNOVSKÝ JARMOK 2024
Overené podujatieJARNÝ BÁNOVSKÝ JARMOK 2024
Námestie Ľ. Štúra, Bánovce nad Bebravou
VIVAT HOLÍČ 2024
Overené podujatieVIVAT HOLÍČ 2024
areál Holíčskeho zámku, Holíč
ABC stavebníctva-Záhrada
Overené podujatieABC stavebníctva-Záhrada
Mestská športová hala, Prešov