Zoznámte sa: ACES!

Podujatie Bratislava

Zoznámte sa: ACES!

Zoznámte sa: Aces!
objavte novú hudbu
s Martinom Sarvašom

Nový cyklus moderovaných koncertov so sprievodným slovom „Zoznámte sa" nestora slovenskej populárnej hudby Martina SARVAŠA. Do petržalského Domu kultúry Zrkadlový háj prináša novú energiu a čaro neobjaveného. V prvej časti predstaví
heavy blues rock skupinu ACES.

Video: www.martingasparovic.com/aces

Známy slovenský producent, textár a hudobník s dlhoročnými skúsenosťami zo slovenskej populárnej hudby Martin Sarvaš uvádza nový cyklus moderovaných koncertov, na ktorých predstaví známe aj menej známe skupiny a interpretov.

Prvý koncertný diel uvedie heavy blues rockovú formáciu Aces, nominovanú na titul Objav roka. Ich hudobný prejav sa podobá na originalitu The Black Keys, energiu čerpá z AC/DC a moderný bluesový feeling sa zrkadlí v odraze John Mayer Trio. To všetko vo vlastnom a originálnom autorskom rukopise. Hoci sú na hudobnej scéne iba päť rokov, majú už skúsenosti (koncerty po celom Slovensku a vystúpenie na jednom z našich najväčších festivalov Topfest), ocenenia (druhé miesto na súťaži Radegast Líheň), spolupráce (vystúpenia s Horkýže Slíže, účinkovanie v muzikáli na Novej scéne), medzinárodné úspechy (finále rakúskej súaže EVN Band Contest), ktoré by im závideli omnoho skúsenejší kolegovia. Na prisudzovanej originalite a výraze, o ktorú sa stará líder skupiny Tomáš Michalčák, tvrdo pracujú a svoj hudobný výkon neustále zdokonaľujú. Do ich zákulisia preniknete vďaka novej moderovanej koncertnej platforme „Zoznámte sa“.

Vstupenky v predaji v pokladniach KZP a sieti ticketportal.
Informácie:
30.01. | 19:00 | 5 € ticketportal
ZOZNÁMTE SA: ACES!
DK Zrkadlový háj / 30.01.2018 / 19:00 / 5 €
http://www.kzp.sk/dom-kultury-zrkadlovy-haj/podujatie/zoznamtesaaces

Miesto konania podujatia: Zrkadlovy Haj, Petrzalka, Bratislava
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/Zoznamte_sa_ACES
Dátum začiatku podujatia: 30. Januára 2018 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 30. Januára 2018 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1205N 17.1126E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Zoznámte sa: ACES!

Meno organizátora: Aces
Fotografie
Podobné podujatia