ZOZNÁMTE SA S VLASTNÝM HOROSKOPOM NARODENIA

Podujatie Ružomberok

ZOZNÁMTE SA S VLASTNÝM HOROSKOPOM NARODENIA

Pozývame Vás na workshop Zoznámte sa s vlastným horoskopom narodenia.

Lektor: Enki Hogh

Workshop bude zameraný na vysvetlenie ako nás ovplyvňujú postavenia jednotlivých planét podľa okamihu narodenia. Každý účastník dostane pripravený vlastný horoskop narodenia.

Horoskop je úžasným nástrojom sebapoznania. Je to vlastne presná mapa oblohy v okamihu nášho narodenia, ktorá je zároveň mapou našej psychiky. Každý z nás si v sebe nesie energiu všetkých planét a dvanástich znamení zverokruhu. Ako sa v nás prejavujú? Aké sú ich svetlé, ale aj tienisté stránky? Na prednáške si posvietime aj na ich podstatu. Každý účastník workshopu si so sebou odnesie vytlačený svoj vlastný horoskop narodenia. Okrem iného sa z neho dozviete, v akých znameniach a domoch máte svoje planéty Vy a čo to pre Vás znamená. Povieme si, ako nám poznanie vlastného horoskopu môže pomôcť pochopiť skryté súvislosti nášho života a úlohy,  ktoré sme si pri našom zrodení na svet priniesli.

Prihlásiť sa treba vopred, najneskôr týždeň pred workshopom. Kapacita miest je obmedzená. Maximálne 15 účastníkov. Ak si prajete, aby sme Vám doniesli vytlačený horoskop narodenia, pošlite spolu s prihláškou aj Váš dátum, čas a miesto narodenia. Kto nepozná svoj čas narodenia, bude sa ako jeho čas narodenia brať 12 hodín na obed. Pripravenie osobného horoskopu je v cene vstupného.

Tešíme sa na Vás.

Kontakty na prihlasovanie: 0944 358 024, e-mail: asrbk@centrum.sk

Fotografie
Podobné podujatia