Zrní

Podujatie Prešov

Zrní

Charakteristický sound a k dokonalosti dovedená kombinácia elektroniky a pesničkárskej poetiky.

S talentom na melódie, miešaním moderného zvuku, súčasnej elektroniky a pesničkárskej poetiky sú inokou novátorstva a hľadačstva na českej alternatívnej scéne. Od hrania na ulici sa vďaka talentu a usilovnosťou vypracovali na jej pomyselný vrchol. Vzhľadom na štýlovú otvorenosť a inštrumentálnu zrelosť je v ich nezameniteľnej hudbe počuť akordeón aj beatbox, flautu i experimenty s looprom. Kolektívne vytváraná akusticko-elektronická hudba s mnohovrstevnatými textami sa tak chvíľami ponára aj do muzikantských krajín tanečnej hudby a experimentu. Ich osobitý prejav na pódiu je rovnaký ako ich hudba: autentický, hutný, energický a hypnotický.

Bez kalkulu, kompromisov a veľkého labelu za chrbtom žnú ich dosky ceny a nominácie. Okrem vypredaných klubov a hrania na hlavných pódiách veľkých festivalov sú napríklad majiteľmi ceny Anděl 2012 ta Objav roku.

Pod producentským dohľadom Ondreja Ježka elektronického experimentátora Jonatána Pastirčáka alias Pjoniho natočili Zrní v Španielsku dosku, ktorú si opäť samostatne aj vydali. Piaty rádový album s názvom Jiskřící vyšiel 31. 3. 2017 a už teraz je jasné, že sa bude radiť medzi najzaujímavejšie hudobné počiny tohto roku.

Zrní je hra. Zrní je pohyb.

Miesto konania podujatia: christiania prešov, Hlavná 105, Prešov
Vstupenky: https://tootoot.fm/en/events/5a1acb35ae436b0a0c1fc054
Dátum začiatku podujatia: 8. Februára 2018 20:30
Dátum ukončenia podujatia: 8. Februára 2018 23:30
Pravdepodobné súradnice: 48.9992N 21.239E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Zrní

Meno organizátora: christiania prešov
Fotografie
Podobné podujatia