Zumba Viva party

Podujatie Bratislava

Zumba Viva party

Zumba® Viva party prinesie do Ružinova najlepšie svetové inštruktorky

Príďte si užiť skvelé nedeľné dopoludnie plné tanca, fitness a zábavy na Zumba® Viva party v podaní najlepších svetových inštruktoriek Zumba fitness to pod holým nebom.

Hlavnou inštruktorkou bude Daniela Čavojec Česneková, energická a obľúbená lektorka, školiteľka Zumba inštruktorov pre Českú republiku a Slovensko, ktorá prezentovala Zumba fitness vo viac ako 20 krajinách sveta. Tancovať bude po boku Izabely Kin z Poľska, ktorá je rovnako uznávanou lektorkou doma i v zahraničí. Spolu s tímom ZIN inštruktorov pre vás pripravia dopoludnie plné pohybu a zábavy.

Zumba Viva party na vás čaká už v nedeľu 18. júna o 8:30 v Areáli netradičných športov na Pivonkovej ulici.

Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal v predpredaji za 6 € a na mieste za 10 €. V cene je zahrnutý iontový nápoj, fitness občerstvenie a tanečný program. Príďte sa zabaviť na party plnej tanca, úžasnej atmosféry a skvelých ľudí!

Organizátorom podujatia je Cultus Ružinov, spolu s hlavným mediálnym partnerom, rádiom Viva Metropol. Viac na Facebooku Cultus Ružinov alebo na webe Rádia Viva Metropol / prípadne FCB-Rádia Viva Metropol

Partnermi podujatia sú Zumba Slovensko - www.zumbaslovensko.sk, Ružinovský športový klub, MČ Bratislava – Ružinov, Moveshop.sk a Z-konzept.

PROGRAM
8:30 Registrácia
9:30 Zumba® - team ZIN inštruktorov
10:30 Zumba® MASTER CLASS
Daniela Čavojec Česneková (ZES, Slovensko) a Izabela Kin (ZES, Poľsko)
12:00 Ukončenie



INŠTRUKTORI
Daniela Čavojec Česneková (ZES)
Daniela je školiteľka Zumba inštruktorov pre Českú Republiku a Slovensko a medzinárodný fitness prezentér. Školila inštruktorov a prezentovala Zumba fitness vo viac ako 20 krajinách sveta. Zumba fitness sa venuje od roku 2005 kedy absolvovala svoje prvé školenie v Miami na Floride a ako jedna z prvých inštruktorov v Európe priniesla tento program na Slovensko a do Čiech. Viac krát vystupovala po boku zakladateľa Zumba programu Beta Pereza a v Apríli 2017 bola súčasťou DVD pre inštruktorov. Daniela sa venuje tancu od svojich 4 rokov a v Zumba fitness našla ideálne spojenie tanca , fitness a pozitívnej energie. Táto energická a obľúbená lektorka vedie svoje pravidelné hodiny v Bratislave, viac info nájdete na www.zumbaslovensko.sk
Facebook: www.facebook.com/zumbaslovensko
Instagram: zes.daniela.cesnekova

Izabela Kin (ZES)
Izabela Kin pôsobí ako fitness inštruktorka v Poľsku od roku 2001. Predcvičovala rôzne formy hodín Aerobiku s tanečnými elementmi (Hi-Lo, Latino) a tiež hodiny zamerané na posilňovanie (TBC, ABS, Pilates). Jej láska k cvičeniu a formovaniu tela ju motivovala zúčastňovať sa rôznych súťaží športového Aerobiku. V roku 2006 počas pobytu na Floride objavila Zumba fitness. Po niekoľkých rokoch ako Zumba inštruktorka opustila svoje zamestnanie IT software developera a vrátila sa do Poľska, aby tu predstavila Zumba fitness. V roku 2009 s stala Zumba Education Specialist (ZES) a začala viesť školenia pre inštruktorov a prezentovať na medzinárodných fitnes konferenciách. Bola súčasťou niekoľkých DVD - Zumba Toning 8 a 9 a Zumba Core. Iza je certifikovaná inštruktorka skupinových lekcií (AFFAA), certifikovaný osobný tréner (Academy of Form).

Facebook: https://www.facebook.com/izabela.kin
Instagram: zes.izabela.kin

Miesto konania podujatia: Areál Netradičných Športov Ružinov, Pivoňková, Bratislava
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/Zumba_Viva_party
Dátum začiatku podujatia: 18. Júna 2017 08:30
Dátum ukončenia podujatia: 18. Júna 2017 12:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1527N 17.1546E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Zumba Viva party

Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava