Zvládanie stresu pomocou všímavosti

Podujatie Trenčín

Zvládanie stresu pomocou všímavosti

Praktický workshop s Andrejom Jeleníkom pre všetkých, ktorí chcú lepšie zaobchádzať so stresom, rozvíjať nadhľad, vnútorný pokoj, uvoľnený postoj či účinne zvládať svoje emócie. Všímavosť (mindfulness) je zjednodušene schopnosť byť duchom prítomný tu a teraz s postojom zvedavosti a nehodnotenia. Jednoduchým spôsobom nám pomáha efektívne rozvíjať vyššie spomenuté kvality. V tomto zážitkovom workshope si predstavíme základy konceptu všímavosti pre každodenný život – obsahom bude teória a úvodné zážitkové cvičenia z programu Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) – rešpektovaného a klinicky overeného programu pre posilnenie zdravia a kvality života.

Andrej vyštudoval psychológiu a dejiny umenia a kultúry. Viac ako 9 rokov pracuje v oblasti psychológie, osobného rozvoja a zvládania stresu. Má skúsenosti so zdravotníctvom, školstvom aj vzdelávaním v biznis sfére. Posledných päť rokov sa aktívne venuje rozvoju všímavosti vo svojom osobnom živote, u individuálnych klientov aj skupín. Pôsobí ako psychológ, lektor zážitkových workshopov a získal oprávnenie vyučovať aj certifikovaný program MBSR.

Na podujatie je potrebné sa vopred registrovať na www.voices.sk a uhradiť účastnícky poplatok 15€ (študenti a študenky 10€).

Miesto konania podujatia: VOICES, Sládkovičova 8, Trenčín
Vstupenky: https://voices.sk/podujatie/zvladanie-stresu-pomocou-vsimavosti-2/
Dátum začiatku podujatia: 6. Apríla 2017 16:00
Dátum ukončenia podujatia: 6. Apríla 2017 19:00
Pravdepodobné súradnice: 48.8938N 18.0398E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Zvládanie stresu pomocou všímavosti

Fotografie
Podobné podujatia
Kurz meditácie v Trenčíne
Overené podujatieKurz meditácie v Trenčíne
Kultúrno-kreatívne centrum Hviezda Trenčín, Trenčín
Kurz meditácie v Trenčíne
Overené podujatieKurz meditácie v Trenčíne
Kultúrno-kreatívne centrum Hviezda Trenčín, Trenčín