Zvuk for Štiavnica 2017

Podujatie Banská Štiavnica

Zvuk for Štiavnica 2017

Limitovaná edícia 50 early bird vstupeniek za zvýhodnenú cenu pre tých najrýchlejších: https://zvukforstiavnica.interticket.sk/
------------------------------------------------------------------

Potvrdení účinkujúci:
Anna Gadt New Inspiration (PL) // European Mantra (HU) // AFTERTEE (SK) // Ľubo Šamo Project (SK) // Šrámek, Nikitin, Griglák, Marktl – Altar live (SK) // Albireon (CH) // Robert Pospiš & Martin Sillay- Balady (SK) // Sisa Fehér & Fehero Rocher (SK/CZ) // Ján Cikker 105 - Nikitin/Pospiš/Sillay (SK) // Ivana Mer (SK)
------------------------------------------------------------------

Na mapu slovenských festivalov sa po ročnej pauze vracia jazz-fusion festival Zvuk for Štiavnica. 17.–19. augusta 2017 opäť prinesie do Banskej Štiavnice kvalitnú hudbu v žánroch jazz, fusion, crossover, súčasná hudba, world music ai.

Slovenskí a zahraniční interpreti a interpretky sa predstavia v priestoroch, ktoré svojou špecifickou atmosférou dotvoria zážitok zo samotnej hudby. Tento rok koncerty odznejú nie len v baroch a kaviarňach, uliciach žijúcich spontánnosťou, v Kultúrnom centre ale aj v nespútanej prírode.

Ako predošlé ročníky i tento rok má festival za cieľ vyhovieť širokému a rôznorodému publiku. Osloviť náročných milovníkov jazzu, objavovať nové možnosti s nadšencami a zaujať tých, ktorí tomuto hudobnému žánru ešte nepodľahli. Okrem samotných koncertov festival prináša aj diskusie, workshopy pre rodiny s deťmi, jazzovú poviedkáreň a výstavu spojenú s koncertom. Svojou špecifickosťou festival rozšíri kultúrne možnosti, ktoré Banská Štiavnica poskytuje svojim obyvateľom a domácim i zahraničným turistom.

Tešíme sa, že sa nám podarilo nadviazať spoluprácu so slovenským hudobným vydavateľstvom Real Music House, vďaka ktorému vám tento rok na festival prinášame viac kvalitnej slovenskej hudby.

------------------------------------------------------------------
Samostatné lístky na jednotlivé koncerty (European Mantra(HU), Albireo(CH), Anna Gadt New Inspiration (PL) si budete môcť zakúpiť len na mieste počas festivalových dní. Permanentky nájdete v predpredaji v sieti Interticket: https://zvukforstiavnica.interticket.sk/

www.facebook.com/zvukforstiavnica

Projekt podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
------------------------------------------------------------------
Hlavní mediálni partneri: Denník N, Pravda, Rádio_FM, Rádio Devín, Citylife.sk

Mediálni partneri: Hudobný život, Swine daily, Local Arts, Kam do mesta, Štiavnické noviny, Gregi.net, Interez.sk, Jazz.sk, skJazz.sk, Jazzpark, Music4u, Nový populár

Miesto konania podujatia: Banská Štiavnica - Centrum, Námestie svätej Trojice, Banská Štiavnica
Vstupenky: https://zvukforstiavnica.interticket.sk/
Dátum začiatku podujatia: 17. Augusta 2017 13:00
Dátum ukončenia podujatia: 19. Augusta 2017 12:00
Pravdepodobné súradnice: 48.4593N 18.8927E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Zvuk for Štiavnica 2017

Fotografie
Podobné podujatia
40 ROKOV S RICHARDOM MÜLLEROM
Overené podujatie40 ROKOV S RICHARDOM MÜLLEROM
Kultúrne centrum, Banská Štiavnica
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Amfiteáter, Banská Štiavnica
Koncert skupiny Vidiek
Overené podujatieKoncert skupiny Vidiek
Resla Residence, Banská Štiavnica
PAVOL HAMMEL & PRÚDY - 60 ROKOV LEGENDY
Overené podujatiePAVOL HAMMEL & PRÚDY - 60 ROKOV LEGENDY
Kultúrne centrum, Banská Štiavnica