Zvuk v Šope - Ken Ganfield (US)

Podujatie Košice

Zvuk v Šope - Ken Ganfield (US)

Oznámiť, že v stredu 19. júla zahrá v Galerii Šopa Ken Ganfield na syntetizátor EMS Synthi AKS s dotykovou klaviatúrou z roku 1972 je podobné tomu, ako keby si astronaut David Scott prišiel zajazdiť po Hlavnej ulici na lunárnom vozidle, ktorým zdolávali v tej dobe mesiac. Tá prvá možnosť sa stane, tá druhá pravdepodobne už nie. Lunárne vozidlo a Synthi vznikali v rovnakej dobe a dodnes predstavujú nadčasovú víziu. Synthi je výnimočne flexibilný, ťažko dostupný, mimoriadne drahý a hlavne zvukovo zaujímavý syntetizér, na ktorý hrá Američan usadený v Prahe.

https://soundcloud.com/traktor

Celoročný hudobný program v galérii Šopa predstaví každý mesiac improvizačné osobnosti, nové, neznáme talenty, ale hlavne hráčov, ktorí sa rozhodli robiť hudbu mimo hlavného prúdu a skúmať ďalšie hudobné svety. Sólo hra je jedna z najťažších foriem v improvizovanej hre, a preto sme radi, že môžeme publiku predstaviť rôznorodosť prístupov a techník jednotlivých hráčov.

Vstup: 2€

Projekt z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Projekt je ďalej podporený zo Sociálneho a kultúrneho fondu SOZA

Miesto konania podujatia: Šopa Gallery, Hlavná 40, Košice
Dátum začiatku podujatia: 19. Júla 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 19. Júla 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7208N 21.2572E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Zvuk v Šope - Ken Ganfield (US)

Meno organizátora: Šopa Gallery
Fotografie
Podobné podujatia