1. Letný GEMER FEST 2024

Podujatie Rožňava

1. Letný GEMER FEST 2024
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Koncerty, Podujatia pre deti
Ďalšie podujatia v meste Rožňava

1. Letný GEMER FEST

Prvý letný gemerský festival Gemer Fest 2024 bude celodenným podujatím rozdeleným na dve časti, vstupenky je potrebné zakúpiť na každú časť samostatne.

DENNÝ RODINNÝ PROGRAM: Miro Jaroš, Paci Pac, Divadlo Cililing, Kúzelník Wolf a Sranda Banda Show, Ujo Ľubo s minidisko a iní.

VEČERNÝ PROGRAM: SIMA a hostia

Prvú časť bude tvoriť rodinný program najmä pre deti. V programe, ktorý bude prebiehať od 9.30 do 17.30 hod. vystúpia: Miro JAROŠ, PACI PAC, Divadlo Cililing s rozprávočkou, Kúzelník WOLF a Sranda banda Show, Ujo Ľubo so svojou minidisko a ďalší účinkujúci ktorých budeme priebežne zverejňovať.
Súčasťou tejto časti programu bude aj FunZóna s desiatimi nafukovacími atrakciami, tvorivými dielňami, maľovaním na tvár, maskotmi, drevenám kolotočom a ďalšími atrakciami. V cene každej vstupenky sú kupóny v hodnote 6,-€ na atrakcie vo FunZóne. Zároveň budú v tejto časti programu pripravené zaujímavé interaktívne prezentácie partnerov a sponzorov, workshopy či množstvo stánkov so zaujímavou gastronómiou, či predajom rôznych tovarov. Tešiť sa môžete aj na tombolu so zaujímavými cenami.

V rámci druhej časti festivalu vás svojim koncertom zabaví populárna speváčka SIMA a jej hosť, ktorého meno zverejníme po 1. februári 2024. V každom prípade na vás čaká skvelá hudobná a svetelná šou. I počas tejto časti festivalu budú k dispozícii stánky s občerstvením a stánky s predajom rôzneho tovaru.
Pozor, cena vstupeniek sa bude od 1. marca 2024 zvyšovať !!! Na rodinný program je vstup pre dieťa do jedného roka s preukázaním veku kartičkou poistenca a občianskym preukazom rodiča - zadarmo.

Začiatok podujatia: 30.06.2024
Fotografie
Podobné podujatia
Objavte Gemer
Overené podujatieObjavte Gemer
Rožňava, Rožňava
ŠÍRAVA DEŤOM 2024
Overené podujatieŠÍRAVA DEŤOM 2024
Amfiteáter Lúč - Zemplínska Šírava, Vinné
Deň v Rokforte
Overené podujatieDeň v Rokforte
Areál Anička, Košice