AfroLatino mikulášska tanečná party 2017

Podujatie Martin

AfroLatino mikulášska tanečná party

Taneční nadšenci, naši priatelia,
… pripravujeme ďalšiu tanečnú akciu na dvoch parketoch v Martine. Tentoraz je naším hosťom IKO z BB, ktorý okrem toho, že bude do polnoci hrať LATINO na väčšom parkete, pripraví si aj jeden workshop ( predbežne Bachata, ale zvažujeme aj Ruedu ).

Workshop začína už o 19:00. AFROLATINO tanečná PARTY s perfektnými Dj-mi bude znova naraz na dvoch parketoch. Na väčšom parkete sa bude do polnoci hrať prevažne salsa, bachata, merengue a cha-cha (Dj.IKO - BB). Menší parket bude vyhradený pre kizombu, sembu a tarraxinhu (Dj. Ivan – MT ).

Po polnoci to trochu premiešame, na veľkom parkete sa začnú hrať komerčné LATINO disco hity … a na menší parket sa ku kizombe pridá salsa a bachata a bude sa tu pre nás hrať dovtedy, dokedy budeme vládať.

No a keďže máme predvianočný čas ... a budeme oslavovať Mikuláša, "povinný" dresscode bude ČERVENÁ a BIELA. Samozrejme ako býva na našich party dobrým zvykom, do polnoci určite stihneme aj nejaké rueda de casino a tanečné animácie.

Túto sobotu sa u nás v Strojári uskutoční počas dňa aj INTENZÍVNY kurz KIZOMBA - ZÁKLADY TANCA pre tých, ktorí nemôžu chodiť do Martina na kurzy počas týždňa: VIAC INFO: https://www.facebook.com/events/1158552477578549

Dúfame, že si každý nájde to svoje, vytancuje sa do sýtosti a potiahneme zábavu až do skorých ranných hodín.

Miesto konania podujatia: STROJÁR / PANTER CLUB, Vajanského nam. 2, Martin
Dátum začiatku podujatia: 9. Decembra 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 10. Decembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 49.069N 18.9246E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia AfroLatino mikulášska tanečná party

Meno organizátora: Tanec v Martine
Fotografie
Podobné podujatia