Afterdark

Podujatie Bratislava

Afterdark @KC Dunaj~

Hudba, ktorá ožíva po zotmení! Ponorte sa do klubovej kvality a rozmaznajte svoje sluchové aparáty zmesou elektronickej hudby, brokenbeatu, hip-hopu či downtempa. Párty budú s nami roztáčať Jureš z Fallgrapp a DJ Junior.

Fallgrapp DJ set
Za DJský pult sa postaví aj Jureš Líška - producent a líder kapely Fallgrapp, ktorá na slovenskej scéne urobila poriadne haló svojim debutovým albumom Rieka. Elektronika, klasické hudobné nástroje, ambient, pop aj folk, to všetko sa snúbi v skladbách, vďaka ktorým skupina rozbila bank na Radio Head Awards 2014. K nemu pridali druhú platňu V hmle minulý rok. Jureš nám večer predvedie svoju obľúbenú selekciu.

Junior
je neodmysliteľná súčasť domácej klubovej scény, ktorý dnes vďaka Red Bull Music Academy podporuje nové talenty. Ako DJ varí freestylove sety, v ktorých mieša brokenbeat, drum'n'bass, hip-hop, downtempa, wonky či elektroniku. Okrem DJingu sa venuje aj organizovaniu, v minulosti festivalu Wilsonic, dnes RBMA Bass Campu.

31. 3. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 3€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Erasmus Student Network, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 31. Marca 2018 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 1. Apríla 2018 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Afterdark @KC Dunaj~

Meno organizátora: Electricity
Fotografie
Podobné podujatia