Ako sa jazyky učia polygloti

Podujatie Bratislava

Ako sa jazyky učia polygloti

Učíte sa angličtinu, nemčinu či iný jazyk, a máte pocit, že ste zostali na mŕtvom bode? Neviete sa v jazyku pohnúť napriek dlhým rokom chodenia na kurzy? Možno niečo v učení sa jazykov robíte nesprávne. Čo tak sa inšpirovať od ľudí, ktorí sa tých jazykov naučili už niekoľko?

Jazyková mentorka Lydia Machova vám prezradí, ako na jazyky idú polygloti - ľudia, ktorí plynule ovládajú viac ako 5 jazykov. Osobne ich pozná niekoľko desiatok a sama sa plynule dohovorí v 7 jazykoch bez toho, aby niekedy žila v zahraničí.

Na prednáške Lýdia porozpráva o niekoľkých polyglotoch a o tom, ako sa učia jazyky. Metód je veľmi veľa, ale všetci polygloti majú niekoľko vecí spoločných. Tieto princípy učenia sa jazykov si môžete aj vy jednoducho osvojiť a zaradiť ich do svojho každodenného života. Nejde totiž o žiadne zložité metódy bifľovania, a nepotrebujete na ne žiaden špeciálny talent.

Najväčší rozdiel medzi polyglotmi a väčšinou ľudí je v tom, že polygloti sa neučia jazyky v škole alebo na kurzoch. Takéto metódy totiž samé osebe nie sú veľmi efektívne, čo všetci veľmi dobre poznáme z vlastnej praxe. Na prednáške vám Lýdia vysvetlí, prečo, a ako to môžete napraviť.

KTO BUDE PREZENTOVAŤ:
Lýdia Machová je vyštudovaná tlmočníčka a jazyková mentorka. Tlmočila okrem iného bývalú prvú dámu p. Gašparovičovú na samite 5 prezidentov ako aj svetoznámych rečníkov Tonyho Robbinsa a Briana Tracyho. Počas štúdia angličtiny a nemčiny sa sama naučila po španielsky a po poľsky, a neskôr aj po francúzsky, rusky a jazyk esperanto, pričom vo všetkých jazykoch sa dnes plynule dohovorí. V apríli tohto roku spustila svoj projekt Jazykový mentoring, v rámci ktorého pomáha ľuďom učiť sa jazyky efektívnejšie a zábavnejšie. Prednáša na medzinárodných konferenciách a jej seminárov, ktoré sú vždy veľmi rýchlo vypredané, sa zúčastnilo už vyše 200 ľudí.

Vstup: 5 euro

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 28. Septembra 2016 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 28. Septembra 2016 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Ako sa jazyky učia polygloti

Fotografie
Podobné podujatia