Ako zvýšiť predaj na webe vďaka UX (User Experience)

Podujatie Bratislava

Ako zvýšiť predaj na webe vďaka UX (User Experience)

Máte v pláne podnikať a zarábať prostredníctvom webovej stránky alebo e-shopu? Nie ste v oblasti webdizajnu profík, ale napriek tomu by ste vašim potenciálnym zákazníkom na vašom webe chceli ponúknuť čo najlepší zážitok? Na našom WORKSHOPE sa naučíme základné princípy DIGITÁLNEHO UŽÍVATEĽSKÉHO ZÁŽITKU (User Experience) a ukážeme si bezplatné nástroje, ktoré vám prinesú takmer okamžité výsledky. Predvedieme si základné pravidlá budovania „funkčného“ webu z pohľadu UX v praxi, a tieto pravidlá budeme tiež validovať na vašich vlastných pripravovaných webstránkach.

PRE KOHO JE WORKSHOP URČENÝ?
a) každého, kto sa chce dozvedieť, akú úlohu zohráva UX pri úspechu / neúspechu v digitálnom svete, a chce tieto pravidlá aplikovať skoro okamžite
b) začiatočníka, ktorý má už nejaké znalosti v oblasti UX a chce sa ešte zlepšiť

KTO JE VÁŠ LEKTOR?
RÓBERT MACHÁČ sa viac ako 8 rokov aktívne venuje prepájaniu technológií a marketingu. Ako jeden zo spoluzakladateľov slovenského startupu YMELLO má na starosti definíciu biznis a marketingovej stratégie pre službu, ktorú využívajú klienti z USA, Indie a Európy. Róbert sa snaží aktívnym spôsobom pomáhať podnikateľom na Slovensku, ktorý chcú využiť internet ako svoj hlavný prezentačný kanál. Workshopy pod jeho vedením sú najmä o praxi a okamžitej využiteľnosti.

KEDY?
5.4.2018, 16.30-20.30 hod.

KDE?
Slovak Business Agency
Národné podnikateľské centrum
Coworking NPC
Karadžičova 2
Twin City Blok A
811 09 Bratislava

PRIHLÁSENIE NA WORKSHOP:
NEPODNIKATELIA: formulár tu → http://bit.ly/nepodnikatelia-UX
PODNIKATELIA: formulár tu → http://bit.ly/podnikatelia-UX
Ukončenie registrácie: 4.4.2018
Počet miest je limitovaný. Účasť je bezplatná.

Workshop pre nepodnikateľov, ako jedna z foriem jednorazového odborného poradenstva, sa organizuje v rámci Národného projektu NPC II – BA kraj. Kód projektu ITMS2014+ 313041I861.
PODMIENKY - NEPODNIKATELIA: Účastník musí mať trvalý pobyt v Bratislavskom kraji.
- Výnimku spomedzi fyzických osôb – nepodnikateľov tvoria cudzí štátni príslušníci, ktorí sa preukážu potvrdením / záznamom o prechodnom pobyte na území Bratislavského samosprávneho kraja alebo študenti s trvalým pobytom mimo územia BSK, ktorí sa preukážu platným potvrdením o dennom štúdiu na niektorej z univerzít / vysokých škôl / stredných škôl sídliacich a pôsobiacich na území Bratislavského samosprávneho kraja.
- Pre fyzické osoby – nepodnikateľov s trvalým pobytom mimo územia Bratislavského kraja, na ktorých sa nevzťahuje výnimka, sú v súčasnosti pripravované regionálne národné projekty, v rámci ktorých sa budú môcť zúčastniť podobných seminárov. O možnostiach čerpania týchto služieb bude verejnosť včas informovaná.

Workshop pre podnikateľov, ako jedna z foriem skupinového odborného poradenstva, sa realizuje v rámci Národného projektu NPC II – BA kraj, prostredníctvom podaktivity 1.5. Kód projektu ITMS2014+ 313041I861
PODMIENKY - PODNIKATELIA:
- právnická osoba alebo fyzická osoba, ktorá je podnikateľom v zmysle ustanovenia § 2 ods. 2 písm. a), b), c) zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov, založenou a existujúcou podľa práva Slovenskej republiky;
- spĺňa definíciu malého a stredného podniku;
- má sídlo v Bratislavskom samosprávnom kraji;
- je podnikom podľa článku 107 ods. 1 Zmluvy o fungovaní EÚ, pričom podnikom v zmysle uvedeného je každý subjekt vykonávajúci hospodársku činnosť bez ohľadu na svoje právne postavenie a spôsob financovania;
Za jeden podnikateľský subjekt môžu byť prihlásené a zúčastniť sa podujatia až tri osoby, ktorých mená sa uvedú v prihláške (žiadosti).

PREČO IBA BRATISLAVSKÝ KRAJ?
Tento workshop, ako jedna z foriem skupinového poradenstva, sa realizuje v rámci Národného projektu NPC II – BA kraj, Hlavná aktivita č. 1 - Národné Podnikateľské Centrum v BSK, a to v rámci Operačného programu Výskum a inovácie, Prioritná os 4: Rozvoj konkurencieschopných MSP v Bratislavskom kraji, spolufinancovaného Európskym fondom regionálneho rozvoja.

KONTAKTY:
NEPODNIKATELIA: ap@npc.sk
PODNIKATELIA: rp@npc.sk

Miesto konania podujatia: Slovak Business Agency, Karadžičova 2 - Twin City Blok A, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 5. Apríla 2018 16:30
Dátum ukončenia podujatia: 5. Apríla 2018 20:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1454N 17.1236E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Ako zvýšiť predaj na webe vďaka UX (User Experience)

Meno organizátora: Slovak Business Agency
Fotografie
Podobné podujatia
Obžalovaný kliešť, vstaňte!
Overené podujatieObžalovaný kliešť, vstaňte!
Centrum vedecko-technických informácií SR, Lamačská cesta 8/A, Bratislava, 840 05 , Bratislava
Festival Bratislavské Hanusove dni 2024
Overené podujatieFestival Bratislavské Hanusove dni 2024
Pálffyho palác, Zámocká 47, Bratislava
EMPIRE CON 10
Overené podujatieEMPIRE CON 10
NTC Aréna, Bratislava
Žiadny obrázok
Overené podujatieLetná jazzová dielňa 2024
Štátne Konzervatórium, Bratislava
Obžalovaný kliešť, vstaňte!
Overené podujatieObžalovaný kliešť, vstaňte!
Centrum vedecko-technických informácií SR, Lamačská cesta 8/A, Bratislava, 840 05 , Bratislava