Aneta Langerová – Dvě slunce

Podujatie Trenčín

Aneta Langerová – Dvě slunce

Koncert Anety Langerovej prebehne 13. apríla od 19:00 v rámci koncertného turné „Dvě slunce aneb Jak krásné je být milován“ s kapelou a sláčikovým triom.
Vitajte vo svete Dvoch sĺnk. V nekonečnom vnútornom priestore, kde je snívanie dovolené. Stačí sa na chvíľu utíšiť a zastaviť. Stať sa tým, kto pozoruje. Aneta Langerová sa po vzácnom čase Na Radosti vydala domov do svojho vnútra a stala sa pozorovateľom nových príbehov. Nasledovať Anetu do sveta dvoch sĺnk znamená započúvať sa do tónov hudobného časopriestoru duše. Vnímavý pozorovateľ v každom z nás sa môže vydať na cestu fantázie a stretnúť sa s odvážnymi alkami, vedomým stromom, príbehmi Márie, Bieleho Dňa či Antonína. Spoločne s divákmi vyšplhá na vysokú horu, odkiaľ na oblohe uvidí tiahnuce sa obrazy snov túžiaceho netopiera, boj veterných mlynov, búrku v pohároch vody, ale aj tkanivá lesov a riek divokých. Niektorí snáď pocítia závrat z toho, aké krásne je byť milovaný, z pokorného vtáčieho tanca alebo z pocitu, že život v absolútnom mieri majú na dosah.

Album Dvě slunce vyšiel na jeseň 2020 a od tej doby rozžiaril už mnoho miest v Čechách. Vo svojej púti naďalej pokračuje a teraz prichádza „rozžiariť“ aj divákov v Bratislave. Započúvať sa do príbehov z nového albumu budú môcť všetci fanúšikovia na koncertnom turné, na ktorom bude Anetu sprevádzať jej kapela spoločne so sláčikovým triom. Tešiť sa tak môžu na skúsených muzikantov ako je klavirista a producent novej platne Jakub Zitko, bubeník Martin Kopřiva, basgitarista Miloš Klápště, gitarista Ludvík Kulich, violončelistka a speváčka Dorota Barová, huslistka Veronika Vališová a violista Vladan Malinjak.
„Verím, že vám naše piesne budú v krásnom jarnom čase dobrými spoločníkmi. Každá z nich má svoj vlastný príbeh a atmosféru. Tá vás napríklad zavedie bližšie k tíšine vlastnej duše. Tak ako na tejto ceste sprevádza mňa. Neprestáva ma prekvapovať energia, ktorá vzniká na živých koncertoch. Interakcia medzi nami a publikom dáva každému hudobnému večeru jedinečné kúzlo. Teším sa, že sa spolu s vami znova stretnem v nekonečnom priestore dvoch sĺnk, kde je snívanie dovolené. Nech hudba znie a slnko svieti všetkým bez rozdielu", hovorí Aneta.

19:00

Začiatok podujatia: 13.04.2023
Fotografie
Podobné podujatia
TUBLATANKA NA HRADE
Overené podujatieTUBLATANKA NA HRADE
Trenčiansky hrad, Trenčín
Queen Symphonic Tribute Show
Overené podujatieQueen Symphonic Tribute Show
Amfiteáter Trenčiansky hrad, Trenčín
VYZNANIE TOUR
Overené podujatieVYZNANIE TOUR
Posádkový klub - ODA, Trenčín