ART IN PARK 2019 - FESTIVAL UMENIA V PARKU

Podujatie Trenčianske Teplice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Koncerty, Kultúra
Web podujatia:
www.artinpark.sk
Web organizátora:
www.cultura.sk
Ďalšie podujatia v meste Trenčianske Teplice
Podrobnejšie informácie: 17. novembra 32, 914 51 Trenčianske Teplice

Filmová časť vzniká v kreatívnej spolupráci s ARTKINO Metro a bude rozdelená do 5 sekcií. Tento ročník spolu s Talianskym inštitútom kultúry prinesieme kvalitnú taliansku kinematografiu a opomenutá nebude ani aktuálna téma 30. výročia Nežnej revolúcie. Chýbať nebude tiež obľúbené outdoorové premietanie v parku priamo pod hviezdnou oblohou.


V rámci hudobnej časti si vychutnáme koncerty známych slovenských kapiel a príležitosť predstaviť sa majú opäť aj lokálne talenty. Tešiť sa môžete napríklad na Blanch, Katarínu Málikovú, PAPYLLON, Puding Pani Elvisovej, DJ Bulp a ďalších.


Neodmysliteľnou súčasťou festivalu budú okrem marketu plného handmade značiek, obľúbenej chill-out a gastro zóny aj sprievodné aktivity. Návštevníci sa môžu tešiť na diskusie v parku, divadelné predstavenia, kreatívne workshopy či rozhovory s inšpiratívnymi ľuďmi.


Festival kladie dôraz na ekologické princípy a zastáva koncept Zero Waste.


Program v parku je pre všetkých návštevníkov ZDARMA.


Festival ART IN PARK prináša občianske združenie Cultura, eventová agentúra SpicyBrown - Špecialisti na eventy, Oblastná organizácia cestovného ruchu Trenčianske Teplice a naši partneri.


Meno organizátora: CULTURA o.z., OOCR Trenčianske Teplice, SpicyBrown - Špecialisti na eventy
Fotografie SpicyBrown
Pridať fotografie
Podobné podujatia