BÁBKA

Podujatie Veľký Krtíš

BÁBKA

Najnovšia hra M. Gavrana BÁBKA hovorí vtipne o súčasných mladých mužoch neschopných nadviazať seriózny vzťah so ženou.

Najnovšia hra mimoriadne úspešného chorvátskeho autora Mira Gavrana, ktorý má ako jediný žijúci autor vlastný festival, pojednáva o mužovi, ktorý nie je napriek zrelému veku schopný nadviazať plnohodnotný dlhodobý vzťah so ženou. Zapojí sa do projektu experimentálnej vedy, kedy mu na mieru vyrobia ženu-bábku. Je presne taká, aby zodpovedala jeho požiadavkám, ale zároveň, aby vyzerali spolu dôveryhodne. Učia sa spolu žiť. Bábka sa väčšinu času prispôsobuje svojmu majiteľovi, no v závere ho čaká prekvapenie. Zažije svojím spôsobom šok a to ho prinúti zmeniť svoj názor na život, vzťahy, ženy.
Dnes je veľmi veľa mužov a žien vo veku 25-40 rokov, ktorí si nevedia alebo nechcú vytvoriť vzťah a žijú single. Téma je teda veľmi aktuálna. Autor však tému prezentuje sebe vlastným odľahčeným a vtipným spôsobom.

16.11.2016 18:00
Kultúrny dom

Vstupné v predpredaji 5 Eur je v Mestskom kultúrnom stredisku vo Veľkom Krtíš počas pracovných dní od 8:00 do 15:00 hod. alebo online na www.msks.velky-krtis.sk, príp. rezervácie na tel.č. 047/4831376.

Fotografie
Podobné podujatia