Barbora Bloom koncert a krst albumu 15/7

Podujatie Bratislava

Barbora Bloom- koncert a krst albumu 15/7

Koncert sa uskutoční v rámci projektu RTVS "Vianočné trhy pod pyramídou", v štúdiu číslo 5 Slovenského rozhlasu.
V rámci koncertu, ktorý Barbora Bloom odohrá s novou kapelou, pokrstí svoj debut 15/7, hrajúci melancholickou elektronikou a pestrou zmesou nástrojov.

* vstup voľný
trvanie koncertu: 60 minút

Na nahrávaní albumu sa podieľali viacerí hostia, ako Katka Kozelková na violončelo, Lukáš Kyška, na akustickú gitaru, ktorý je zároveň autorom troch skladieb, Ján Smutný – lesný roh, Juraj Blaha – tuba, Mikuláš Havrila - trombón, Tibor Ďuriak – trúbka. Bicie na album nahrali až traja hudobníci: Roman Lauko, ktorý pôsobí v kapelách Bad Karma Boy a Hviezda, Tomáš Hríbik a Erik Losos Horák, ktorý album produkoval.

Barbora Bloom sa hudbe sa začala venovať ako 6 ročná, kedy si tajne v detskej izbe púšťala kazeťák a spievala, tancovala a pred zrkadlom si vymýšľala tanečné choreografie. Rodičia tajomstvo odhalili, zakúpili detský synťák a prihlásili Barboru na hodiny spevu. Teda hodinu spevu, lebo po prvej, pri dychových cvičeniach odpadla a tam to pre zatiaľ aj skončilo. Od mala sa venovala folklórnemu spevu a 5 rokov tancovala v súbore Drienka. Prvú kapelu mala až v svojich 25 rokoch, kedy spievala v gospelovej kapele. O pár rokoch neskôr založili s kamarátkami dievčenskú funk- rockovú kapelu Balance (teda z troch štvrtín dievčenskú), ktorá sa neskôr pretavila do rockovej formácie Soundrise. Tu sa zoznámila s gitaristom Lukášom Kyškom, s ktorým spolu neskôr založili kapelu Bloom. Svoj debutový album „Let the good days come“ vydali v roku 2013 a po troch rokoch Barbora vydáva svoj prvý sólový album 15/7, ktorý je na rozdiel od albumu, ktorý nahrala s kapelou Bloom celý v slovenčine.

Miesto konania podujatia: Slovenský rozhlas, Mýtna 1, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 12. Decembra 2016 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 12. Decembra 2016 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1539N 17.1149E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Barbora Bloom- koncert a krst albumu 15/7

Fotografie
Podobné podujatia
POČUŤ SRDCOM 2024
Overené podujatiePOČUŤ SRDCOM 2024
DK Zrkadlový háj, Bratislava
MAXIM GALKIN
Overené podujatieMAXIM GALKIN
STARS auditorium, Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava