Benefičný koncert Martina Haricha

Podujatie Bratislava

Benefičný koncert Martina Haricha a Ukitas pre o.z. Úsmev ako dar

Martin Harich - Spevák, skladateľ

Jeden z najaktívnejších slovenských hudobníkov novej generácie, ktorý odštartoval svoju kariéru v Československej superstar (2011).
Všetky svoje piesne vrátane textov a hudby si komponuje sám. Od roku 2011 už vydal 5 albumov v slovenčine a 1 v anglickom jazyku. 7 rokov moderoval v TV Óčko, príležitostne účinkuje v muzikáloch a koncertuje v ČR / SK a v zahraničí. V roku 2016 sa dostal do semifinále legendárnej britskej talentovej súťaže The British X Factor.
Medzi jeho najznámejšie skladby patria FIGHT4U, Posledná pieseň, Čo potom a novinka Rowing across the ocean, ktorá v súčasnosti skóruje v českých rádiách. Martin nedávno vydal album TULÁK, nahratý počas povinnej 14 dňovej karantény. V týchto dňoch kompunuje hudbu do muzikálu “A Christmas Carol” v New Yorku.

Ukitas je akustické hudobné zoskupenie v podaní Nikoly Benedikovičovej a Terézie Gregušovej. Srdcia obecenstva si získajú nielen vďaka prepracovaným cover verziám domácich či svetových hitov, taktiež zaujmú nežným vzhľadom a eleganciou.

Repertoár pozostáva prevažne z anglických a španielskych evergreenov a vyniká práve voľbou nevšedných hudobných nástrojov. Speváčky sa doprevádzajú na ukulele. Sú známe nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Majú za sebou letný kontrakt na Srí Lanke a neukoľkonásobne vystúpili v ďalekom Egypte. Reprezentovali nás na oslave Nežnej revolúcie organizovanej ambasádou SR a ČR, zviditeľnili sa na podujatí Europe Day pod hlavičkou Veľvyslanca Európykej Únie a ako prvé Slovenky dostali možnosť vystúpiť v historickej Alexandrijskej knižnici.

Vstupné 10,- EUR/osoba.
Vstupenky je možné si zakúpiť osobne v ADRIANA kaviarni.
Vstupenky budú predávané za celý stôl, t.j. 3-4 osoby.

Všetky vyzbierané finančné prostriedky budú venované výlučne o.z. Úsmev ako dar.

Začiatok podujatia: 16. 9. 2020 19:30:00
Koniec podujatia: 16. 9. 2020 20:30:00
Fotografie
Podobné podujatia
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava
KALI
Overené podujatieKALI
Club Hron, Bratislava
Whitney Houston Tribute koncert
Overené podujatieWhitney Houston Tribute koncert
STARS auditorium, Bratislava
STING
Overené podujatieSTING
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava