Blší trh a výpredaj kníh

Podujatie Prievidza

Blší trh a výpredaj kníh

Aj tento rok sa môžete tešiť na vaše obľúbené podujatie - blší trh, ktorý sa bude konať 19. marca 2016 od 9.00 do 13.00 h na Námestí slobody v Prievidzi! Prievidzské námestie sa opäť zaplní predajcami s množstvom predmetov určených na predaj!

Určite sa môžete tešiť na milé drobnosti z druhej ruky, ktoré doteraz skrývali pivnice alebo povaly ľudí, ktorí sa chcú s vami podeliť o kúsok zo svojich najväčších pokladov, dúfajúc, že skončia v dobrých rukách a urobia radosť aj niekomu inému. Zároveň môžete objaviť krásne ručne vyrobené vecičky, náušnice a bižutériu a získať aj rôzne zberateľské predmety, knihy a oblečenie pre deti i dospelých. Zároveň dúfame, že tak ako blší trh pred Vianocami, aj tento bude doplnení o mnoho predmetov s veľkonočnou tematikou. Tešíme sa vaše výtvory, ako aj zaujímavý sortiment objavený počas upratovania.

Predaja sa môžu zúčastniť výlučne predajcovia so zberateľským a ručne vyrobeným sortimentom, second-hand oblečením, použitými knihami a ďalšími predmetmi v zachovalom stave. Účasť na blšom trhu je pre predajcov bezplatná. Svoju účasť je potrebné nahlásiť v Kultúrnom a spoločenskom stredisku v Prievidzi na e-mailovej adrese info@kasspd.sk alebo na tel. čísle 046/541 20 29 alebo 0904 752 755. Stoly nebudú k dispozícii, treba si ich zabezpečiť individuálne!

Fotografie
Podobné podujatia
Lampiónový sprievod
Overené podujatieLampiónový sprievod
Mestská knižnica Ľ. Štúra, Bánovce nad Bebravou
Fasa, oslavuje naša chasa!
Overené podujatieFasa, oslavuje naša chasa!
Dom armády - Posádkový klub, Trenčín
Sviatok piva Myjava 2024
Overené podujatieSviatok piva Myjava 2024
Námestie M. R. Štefánika, Myjava
Prežili sme holokaust
Overené podujatiePrežili sme holokaust
KKC Hviezda, Trenčín