Coals [pl] & Slam poetry

Podujatie Prešov

Coals [pl] & Slam poetry

V stredu sa v rámci festivalu Alternatívny kvocient predstaví duo Coals z poľského Sliezska tvorené speváčkou Kasiou Kowalczyk a producentom Łukaszem Rozmysłowskym, ktorí víria vody alternatívneho popu od prvého momentu, kedy se objavili na scéne. Svoj nezamenitelný štýl, ktorý do ich tvorby vnáša nostalgiu deväťdesiatych rokov v kombinácii s hypnotizujucim čistým spevom predstavia vo Wave~cnk už 22. novembra 2017.
Coals [pl] folktronic | dream pop | synth pop | AdP Records | PL
facebook.com/CoalsMusic
soundcloud.com/coalsmusic
VHS Nightmare ft. Hatti Vatti: youtube.com/watch?v=z7M4Yp0mRMc
live: youtube.com/watch?v=yWFqRqD69mU&t=250s

Región Sliezsko, z ktorého Katarzyna Kowalczyk a Łukasz Rozmysłowsky pochádzajú, ovplyvnil duo do takej miery, že sa pomenovali podľa jeho čierneho zlata. Od svojich začiatkov v roku 2016 si rýchlo získali fanúšikov a za pár mesiacov sa objavili na známych festivaloch ako Iceland Airways, OFF, Positivus alebo Reeperbahn. U českých susedov sa nedávno predstavili na festivale Colours of Ostrava a United Islands a koncertom v Prešove otvoria svoju jesennú tour, čo bude zároveň ich prvý koncert na Slovensku. Po ich raketovom štarte podporenom dvojitým hosťovaním na celosvetovo známej radiostanici KEXP je prekvapujúce, že až 13. októbra tohto roku vychádza ich debutový album Tamagotchi. Hudobný apetít fanúšikov dokonale uspokojil výbornými skladbami RAVE03’, VHS Nightmare alebo Hauntology, v jeho celosti si ho tak môžete vypočuť v rámci festivalu Alternatívny kvocient v priestoroch klubu Wave.

Tomuto hudobnému zážitku bude predchádzať Slam poetry SK w/ H. Dibitanzl (CZ), O. Hrabal (CZ), Adeladla (CZ) a T. Straka (SK), takže stay tuned a checkuj festivalovú stránku
https://www.facebook.com/alternativnykvocient/

Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Miesto konania podujatia: Wave Klub, hlavna 121, Prešov
Vstupenky: https://tootoot.fm/en/events/59ef52870343f51304e85ad1
Dátum začiatku podujatia: 22. Novembra 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 23. Novembra 2017 01:00
Pravdepodobné súradnice: 49.0001N 21.239E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Coals [pl] & Slam poetry

Meno organizátora: Heartnoize Promotion
Fotografie
Podobné podujatia