Crewbattle 2018

Podujatie Donovaly

Crewbattle 2018

Dobrý deň vám všetkým
Tak sa nám sezóna pekne rozbieha a my máme pre vás aj tentoraz pripravené naše chillove akcie CREWBATTLE a HIPPIN N CHILLIN. Z dôvodu vybookovaneho februára rôznymi akciami sme naplánovali Crewbattle na 27-28.1.2018 a hippin n chillin na 10-11.3.2018.
Crewbattle sme sa rozhodli spraviť v zaujímavom formáte a to snowgolf.
Vyberieme určité prekážky, na ktorých bude predom určený trik snowboardovy, aj lyžiarsky. Z trojice sa vyberie jeden člen ktorý konkrétnu jamku odjazdí, pričom sa snaží dať určený trik na čo najmenej pokusov - bodov, najlepšie z prvej . Každý pokus-bod sa zapíše, pričom najmenšie množstvo bodov vyhráva ,presne ako v golfe. Maximálne množstvo pokusov na prekážku je 10 ,z časových a silových dôvodov. Ak jazdec trik ani na 10 krát neodíde, alebo sa vzdá skôr, pripíše si crew 20 bodov. V prípade že sa bude zhodovať skóre viacerých crews bude sa jazdiť rozstrel na bonusovej prekážke až kým jedna crew nevyhrá. Dôležité je ale zúčastniť sa a nie za každú cenu vyhrať , takže aj keď si myslíte, že na takéto dačo nemám, nevadí, nebojte sa prihlásiť a vyskúšať si možno nové triky a keď nič ,vždy sa dá trik skipnut a nič sa nedeje.
Súčasťou Crewbattle bude opäť hromadná fínska jazda ,ktorej sa môže zúčastniť každý, či už profík, alebo začiatočník. Ukončíme tak prvý deň akcii a druhý deň môžete ďalej shredit park, za skvelú akciovú cenu 10€. Na Crewbattle sa prihlasujte na adrese Crewbattle2018@gmail.com
Ak registrujete crew (3jazdci) ,tak najprv názov a potom mená v jednom maily.
Jednotlivci stačí mená a my vám budeme v prípade záujmu vedieť priradiť crew (nieje povinné zúčastniť sa snowgolf hry)
Registrácia na CB a HnC je bezplatná.
Aj tento rok sa o možnosť otestovať si perfektné dosky od bataleon a lobster postarajú chalani z HORSEFEATHERS a NEWSPIRIT.SK
My sa vám pokúsime všetkým naplniť brucho dobrotami z bbq ,a vy si už budete iba s úsmevom vychutnávať zábavu v parku. Bližšie informácie ku marcovej akcii HnC sa dozviete v priebehu sezóny,ale ako obyčajne pôjde iba o dvojdňovú session v parku, špeciálne prerobenom kvôli tejto akcii.
Všetkým prajeme úspešnú sezónu a vidíme sa na horách.

Miesto konania podujatia: RIDERS PARK Donovaly, Donovaly - Záhradište, Donovaly
Dátum začiatku podujatia: 27. Januára 2018 08:30
Dátum ukončenia podujatia: 28. Januára 2018 16:00
Pravdepodobné súradnice: 48.8777N 19.2318E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Crewbattle 2018

Meno organizátora: RIDERS PARK Donovaly
Fotografie
Podobné podujatia
Race day
Overené podujatieRace day
Donovalkovo, Donovaly
Banskobystrický maratón
Overené podujatieBanskobystrický maratón
Europa SC, Banská Bystrica
NON STOP beh
Overené podujatieNON STOP beh
Trangoška, Horná Lehota