Cup of Tea + special guest: Sona Kmet

Podujatie Trenčín

Cup of Tea je slovenská alternatívno-popová kapela ovplyvnená natívnym britským backgroundom, ktorý je možné počuť v ich tvorbe pomocou pútavých vokálov a melancholických textov, ktoré sú inšpirované interpretmi ako Cage the Elephant, Nothing but Thieves, Foals alebo Coldplay. 

Skupinu skladá zloženie troch Twenty-somethings (Chris, Filip & Lukáš), ktorí do projektu vkladajú svoju osobnú perspektívu jednotlivých pohľadov na svet. Pomocou pútavých indie melódii, nešetria ani prvkami post-punku, Lo-Fi folku v spojení s elektronickými syntetizátormi a silnou šálkou britského prízvuku, ktorý vždy vytvorí prekvapivý dojem exotickosti pri ich živých vystúpeniach.

Sona Kmet v roku 2022 vydala svoj debutový singel Big Brother a debutové EP Don‘t Let Me Go Home, v ktorom mapuje svoje obdobie dospievania a hľadania vlastnej identity. EP ju zaradila medzi finalistov Pódia mladých talentov Bratislavských Jazzových Dní a prinieslo jej nomináciu na Debut roka, Rádiohlavy Rádia FM, rovnako aj najnovší singel Kid of Today, s nomináciou na Skladbu roka 2023.

Vstupenky:

  • 7 € … predpredaj
  • 9 € … na mieste
Meno organizátora: MaxiTicket
Fotografie
Podobné podujatia
LETS DANCE TOUR 2024 19:00
Overené podujatieLETS DANCE TOUR 2024 19:00
Mestská športová hala, Trenčín
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Posádkový klub - ODA, Trenčín
Fasa, oslavuje naša chasa!
Overené podujatieFasa, oslavuje naša chasa!
Dom armády - Posádkový klub, Trenčín