Dni burčáku v Rači

Podujatie Bratislava

Dni burčáku v Rači

Milé Račanky, milí Račania, podujatie, na ktoré sa každý rok tešíte je tu. Tento rok to však nebude Vinobranie, na aké sme zvyknutí.

Kvôli momentálnej situácii sme sa spolu s Račianskym vinohradníckym spolkom rozhodli usporiadať Dni burčáku - komorné podujatie s komunitným programom a otvorenými dvormi, pivnicami a vinicami račianskych vinárov.

Príďte ochutnať najlepší burčiak - tešia sa na vás račianski vinári (zoznam otvorených viníc, dvorov a pivníc už čoskoro).

Budete sa môcť tešiť aj na kultúrny program v priestore amfiteátra, Parku J. M. Hurbana, priamo v dvoroch a viniciach, tradičné odovzdanie strapca hrozna starostovi či sprievod na traktoroch.

Organizátorom akcie sú Račiansky vinohradnícky spolok v spolupráci s Mestskou časťou Bratislava-Rača.


UPOZORNENIE
Počas celého podujatia je povinné nosiť rúško či obdobnú ochranu horných dýchacích ciest s výnimkou času potrebného na konzumáciu jedla a nápojov. Organizátor má právo nevpustiť do priestoru podujatia návštevníka s telesnou teplotou vyššou ako 37,2°C, či z kapacitných dôvodov. Na podujatí platí zákaz podávania si rúk a návštevník je povinný si pri vstupe ruky vydezinfikovať. Prosíme vás o ohľaduplnosť a zodpovednosť - ak sa necítite dobre, zostaňte doma. Ak vykazujete príznaky akútneho respiračného ochorenia (horúčka, kašeľ, bolesť hrdla...) ste povinný zostať v domácej izolácii.

Miestny úrad Mestskej časti Bratislava-Rača si Vás dovoľuje upozorniť, že zo spoločenských, kultúrnych a športových akcií organizovaných mestskou časťou sú vyhotovované zvukové a obrazové záznamy, ktoré budú použité na spravodajské a propagačné účely o aktivitách mestskej časti. Účasťou na týchto podujatiach udeľuje fyzická osoba súhlas s vyhotovovaním fotografií a iného audiovizuálneho materiálu a s jeho zverejnením na adrese webového sídla, na adrese oficiálnych stránok sociálnych sietí mestskej časti Bratislava-Rača a v periodiku Račiansky výber, výlučne za účelom prezentácie alebo poskytnutia informácii o podujatiach, v súlade s §12 ods., 3 zákona číslo 40/1964 Zb. občianskeho zákonníka v znení neskorších predpisov.

Začiatok podujatia: 12. 9. 2020 10:00:00
Koniec podujatia: 13. 9. 2020 22:00:00
Fotografie
Podobné podujatia
KAŠTIEĽSKA VÍNNA CESTA
KAŠTIEĽSKA VÍNNA CESTA
Kaštieľsky park, Stupava
Súťaž vo varení bryndzových halušiek
Overené podujatieSúťaž vo varení bryndzových halušiek
Spoločenský dom Viničné, Viničné
Budmerická fazuľovica 2024
Budmerická fazuľovica 2024
Budmerický kaštieľ, Budmerice
Gulášcup 2024
Overené podujatieGulášcup 2024
areál futbalového ihriska, Častá