Electro Swing Night

Podujatie Bratislava

Electro Swing Night @KC Dunaj~

Tanečná horúčka pre tých, ktorí milujú hravé spojenie klubovej elektroniky s elegantným swingom. Vychutnajte si elektro-swingovú smršť v podaní trojice DJov - sympatického Mr. Harvey Millera a saxofonistu Serious Saxa, zábavného Dr. Zeppelina a elegantného Swing Gardena!

Mr. Harvey Miller (AT) & Serious Sax
je rakúsky DJ, ktorého inšpirujú rôzne a netradičné žánre od electro swingu, cez 20-te roky až po Jackin. Vo svojich setoch všetko mieša dokopy, aby vytvoril skvelú atmosféru. Mr. Harvey Miller teší svojími groovy setmi rádio reláciu Tanzmitmir na FM4 a je jeden z prvých rezidentov legendárneho Cirque de la Nuit. Spolu s ním sa predstaví saxofonista Serious Sax.

Dr. Zeppelin (CZ)
je DJ z Ostravy, ktorý sa nebojí na parket vlietnuť s rýdzo klasickými swingovými piesňami. Včas však dokáže vycítiť, kedy je tá správna chvíľa preladiť na tvrdšie electro-swingové frekvencie. Pripravte sa na odlet, jeho rovné beaty vás s ľahkosťou vzducholode vynesú do tanečného neba.

Swing Garden (CZ)
je statný dlháň s jemnou dušou a trakmi na správnom mieste. Keď vás chytia jeho DJské sety, už sa vás nepustia. Servíruje svojrázne a hravé mixy tradičného jazzu, swingu a rock'n'rollu s prechodom k modernému electro-swingu, funky a latino.

15. 12. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, Metropola online, Erasmus Student Network Slovakia

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 15. Decembra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Decembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Electro Swing Night @KC Dunaj~

Meno organizátora: Swing Time
Fotografie
Podobné podujatia