Eva Pavlíková - Šansónový večer

Podujatie Bratislava

Eva Pavlíková - Šansónový večer

Slovenská herečka a speváčka Eva Pavlíková sa nám na šansónovom koncerte predstaví v sprievode svojej kapely, na ktorom zaznejú známe šansóny od domácich a svetových autorov a takisto muzikálové melódie.

Umeniu spievaného šansónu s jeho dôrazom na obsahovú zložku si Eva Pavlíková berie za svoje a napĺňa tak odkaz režiséra Jožka Bednárika udržiavať tento hudobný žáner živý a šíriť ho ďalej medzi ľudí. Texty do slovenskej podoby prebásnili poprední slovenskí textári, čo vnáša do ich významu ďalší nový obsahovo-výrazový prvok.

Hudobno-dramatické umenie tohto žánru Eva Pavlíková umelecky obohacuje o hereckú výpoveď a skúsenosť ženy-umelca, s neopakovateľným autentickým prevedením.
Piesne ako: "Čerešne", " Žiť za to stálo", "List mame" a iné si tak nájdu svojho poslucháča a naplnia naše srdcia nehou, pokorou a láskou. Na koncerte zaznie aj premiéra dvoch autorských skladieb na texty Ivana Kraska od Viliama Majera - „Nepozriem viac“ a „Stará romanca“.

Obsadenie:
Eva Pavlíková - spev, sprievodné slovo Jakub Valiček – bicie Tamás Belicza – kontrabas Ľubomír Dolný – klavír Viliam Majer - akordeón

19:00

Fotografie
Podobné podujatia
Domo Emigrantes – koncert
Overené podujatieDomo Emigrantes – koncert
Kapucínsky kostol, Bratislava
The Kolors
Overené podujatieThe Kolors
na starom letisku vo Vajnoroch, Bratislava
STING
Overené podujatieSTING
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava