Family Values Revival tour Vol.3/Bratislava - Randal

Podujatie Bratislava

Family Values Revival tour Vol.3/Bratislava - Randal

Rok sa s rockom zišiel a my Vám opäť môžeme ponúknuť Family Values revival show už po tretíkrát v Randali. Opäť Vás ako KoRn SK revival zasypeme kopou nezabudnuteľných tvrdých melódií a s radosťou predstavíme ďalšie dva úžasne tribute/revival bandy tentokrát z Českej republiky a taktiež jeden český ultimátny support. Konečne sa nám podarilo streliť dátum, ktorý pasuje aj skvelej brnenskej kapele DENOI, ktorí teraz valcujú nie len české pódiá so svojím DANCE METALOM. Tento rok sa predstavili napríklad na Masters of Rock alebo poľskom Woodstocku...a to už nie je prdel. My sme s nimi zdielali pódium niekoľkokrát a je to bomba.
Ďalej sa nám predstaví SYSTEM OF A DOWN revival, ktorý ponúkne (ako to už u revival kapiel býva zvykom) prierez celej tvorby SOAD. Toto bude masaker pretože hudba SOAD Vás nenechá stáť na mieste s pivom v ruke!!!
Druhý hosťujúci revival je ultimátny revival legendárnej PANTERY...DIMEBAGS FROM HELL naservírujú mega pecky v tej najlepšej možnej forme akú si fans Panter dokážu predstaviť...
...hostiteľmi tejto akcie sme samozrejme my KoRn SK revival ako každý rok...tento rok Vám prichystáme ten najdlhší set aký sme kedy odohrali a nevynecháme ani jeden zásadný song a hlavne dostane sa aj na tie raritné kusy...
Čo k tomu dodať,my sa tešíme jak svine do žita, a česká osádka jak by smet...17.septembra bude hučať Randalom živé prevedenie toho podstatného čo sa v dejinách tvrdej hudby udialo!

v Randali (Bratislava), 17.9.2016
vstup 7 eur

Miesto konania podujatia: Randal Club - live&wild rock'n'roll music club, Karpatská 2, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 17. Septembra 2016 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Septembra 2016 03:55
Pravdepodobné súradnice: 48.1569N 17.1132E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Family Values Revival tour Vol.3/Bratislava - Randal

Fotografie
Podobné podujatia