FC Spartak Trnava vs. ŠK Slovan Bratislava

Podujatie Trnava

Posledné tohtosezónne derby bude v Trnave

V nedeľu 21. apríla od 17:30 sa v Trnave odohrá posledné derby v tejto sezóne. Už teraz je jasné, že proti sebe nastúpia prvé dve mužstvá v tabuľke. 

Vzhľadom na disciplinárny trest z posledného vzájomného zápasu, bude musieť byť na zápas uzatvorená celá severná tribúna (sektory 1-5, 29-33), kvôli bezpečnosti sa nebudú predávať ani vstupenky do sektorov 18 a 19 na západnej tribúne a 13, 14, 44, 45 na južnej tribúne. Majitelia permanentiek, ktorí majú miesta uzatvorených sektoroch, si môžu vybrať akékoľvek iné voľné miesto v predaji. Stačí kliknúť na sedadlo a v košíku vložiť do kolónky na zľavový kód číslo permanentky, ktoré vygeneruje stopercentnú zľavu. Fanúšikovský kotol bude tentoraz umiestnený v sektoroch 34, 35 a 36. Do predaja tak pôjde okolo 9000 zvyšných vstupeniek v sektoroch určených pre domácich fanúšikov. 

Vstupenky na meno

Vzhľadom na to, že nadchádzajúci zápas so Slovanom je kompetentnými orgánmi označený ako rizikový, všetky vstupenky sa budú predávať na meno a priezvisko a v zmysle novely Zákona č. 1/2014 Z. z. o organizovaní verejných športových podujatí, musí organizátor podujatia uchovávať po dobu 30 dní po skončení podujatia údaje o divákovi v rozsahu meno a priezvisko, dátum narodenia a adresa trvalého pobytu alebo obdobného pobytu.

Mamičky s deťmi a organizované skupiny

Z tohto dôvodu bude prerušená akcia pre mamičky s deťmi a organizované skupiny, ktoré nebudú mať na tento zápas voľný vstup. Detský vstupenky sú v predaji, deti do 6 rokov v sprievode dospelého majú vstup zdarma, deti do 12 rokov majú 40-percentnú zľavu.

Predaj vstupeniek

Vstupenky už sú v predaji online

Meno organizátora: MaxiTicket
Fotografie
Podobné podujatia
FC Spartak Trnava vs. FK Železiarne Podbrezová
Overené podujatieFC Spartak Trnava vs. FK Železiarne Podbrezová
Štadión Antona Malatinského - City Aréna, Trnava
Kostolanský májovec
Overené podujatieKostolanský májovec
futbalový štadión, Veľké Kostoľany
MAX RUN
Overené podujatieMAX RUN
ZOC MAX, Skalica
Nočný beh Hlohovcom
Overené podujatieNočný beh Hlohovcom
Amfiteáter, Zámocká záhrada, Hlohovec
Balnea cup 2024
Overené podujatieBalnea cup 2024
Lodenica, Piešťany