Festival Doda Šošoku 2015

Podujatie Piešťany

Festival Doda Šošoku 2015

Príďte 4. a 5.decembra. 2015 do Art Jazz Gallery Kursalon Piešťany. Na siedmom ročníku festivalu máte možnosť aj tento rok vidieť a počuť naživo špičkový slovenský jazz s medzinárodnou príchuťou.

O kvalite česko – slovenského Big bandu Matúša Jakabčica nik nepochybuje. Príďte v piatok 4. decembra na 19:30 a zistíte aj Vy. Big Band v klube to je zážitok, najmä ak sú jeho členmi vynikajúci českí a slovenskí hudobníci, ktorých sa Matúšovi Jakabčicovi, akoby zázrakom, podarí dať každý rok dokopy.
Milovi Suchomelovi sa podaril opäť skvelý projekt. Sax in the City ktorý bude znieť v podaní Mila Suchomela, Pavla Berezu, Cuca Gajlíka, Juraja Rašiho a ďalších, Vás určite nechá zabudnúť na každodenné starosti.

Sobota 5.decembra od 19:30 bude patriť dvom formáciám, ktoré zapĺňajú kluby a sály. Neuveriteľnú súhru a ľahkosť Roba Ragana, Klaudia Kováča a Petra Solárika, teda Nothing But Swing, treba zažiť viac krát ako raz za rok.
A na záver festivalu bude v Art Jazz Gallery určite husto. Rado Tariška si pozval a opäť po čase privedie do Piešťan svetového pianistu z Venezuely Benita Gonzalesa, na kontrabas hosťa z Maďarska Gyorgy Orbana a dnes už medzinárodne uznávaného bubeníka Davida Hodeka. Ak sa nám podarí vytvoriť dobrú atmosféru určite príde na rad aj jam session. Hocikedy za dva večery 28 špičkových hudobníkov neuvidíte.

Fotografie
Podobné podujatia