FÍHA tralala - ROK (COMFY tour)

Podujatie Levice

FÍHA tralala - ROK (COMFY tour)

Produkcia FÍHA tralala Vám prináša posledné pridané predstavenia najúspešnejšej pesničkovo-divadelnej šou pre najmenších divákov. V najnavštevovanejšom muzikáli pre deti Vás obľúbený škriatok Fíha so svojimi rozprávkovými kamarátmi prevedie všetkými ročnými obdobiami. Zaspievate si najznámejšie detské hity a zatancujete si na najobľúbenejšie fíhovské pesničky (BUMBARASA, BUM BÁC, LÚKA, IDEM KVA KVA KVÁM, AJ JA RÁD PAPÁM, HOP A SKOK, OVOCNÝ ROCK AND ROLL, a mnoho ďalších), ktoré vznikli počas 5 rokov.

Hrajú: Martina Fíha Jelenová, Kristína Mackovčáková, Romana Orlická, Zuzana Hrvoľová, Andrea Gabrišová, al. Ema Papšová al. Lenka Hošková, Pavel Chmelan

Ako si správne užiť a prežiť predstavenie FÍHA tralala - ROK?
Predstavenie je vhodné pre deti od 2 rokov. Odporúčame rodičom, ktorých detičky ešte nedovŕšili tento vek, pár mesiacov počkať a prísť na vystúpenie až s minimálne dvojročným dieťatkom. Hoci malé detičky sú doma v pokojnom prostredí pri sledovaní fíhovských rozprávok pokojné a nadšené, v cudzom priestore s hlasnejšou hudbou medzi ďalšími 400 divákmi sa môžu cítiť nespokojne.
Taktiež odporúčame divákom, aby prichádzali na divadelné predstavenie minimálne 15 minút pred začiatkom. Vystúpenie začína vždy presne v stanovený čas.
Nesľubujte detičkám, že pôjdu na pódium. V tomto divadelnom predstavení účinkujú iba herci. Detičky majú možnosť stretnúť sa s Fíhou na autogramiáde po vystúpení. Túto udalosť im prosím nechajte ako prekvapenie, nesľubujte im osobné stretnutie s Fíhou. V prípade vyššej moci, neočakávaných udalostí (choroba a pod.) nevieme autogramiádu zaručiť na 100 %.

1
Okt 2018
17:00

CK Junior, Levice

Fotografie
Podobné podujatia
DEŇ DETÍ
DEŇ DETÍ
Park M.R.Štefánika, Levice
Levické hradné slávnosti 2024
Levické hradné slávnosti 2024
Areál Levického hradu, Levice
KINDERLAND FESTIVAL NITRA 2024
Overené podujatieKINDERLAND FESTIVAL NITRA 2024
Výstavisko AGROKOMPLEX, Nitra
DEŇ DETÍ
DEŇ DETÍ
Park M.R.Štefánika, Levice
Deň rodiny Nitra
Overené podujatieDeň rodiny Nitra
park pod Borinou, Nitra