Friday Mass Open Air 2017

Podujatie Martin

Friday Mass Open Air 2017

VSTUPENKY V PREDAJI:
Druhá vlna 100ks za 6€ (kaviareň Čáry Máry Martin)!
Online predpredaj tu:
https://www.partymenu.eu/friday-mass-open-air-2017

Všetci sme netrpezlivo čakali a predsa sme sa dočkali. Už po štvrtý krát vám prinášame tradičné otvorenie leta na martinskom kúpalisku, v podobe značkovej tanečnej párty pod holým nebom.

☀☀☀FRIDAY MASS OPEN AIR☀☀☀

Minulý rok sa nás na martinskom kúpalisku stretlo viac ako 1500 a tak sme len vďaka VÁM mohli prideliť tejto akcii status FESTIVAL TANEČNEJ HUDBY. Pre mnohých Djs aj návštevníkov to bola jedna zo životných parties a preto si dnes dovolíme tvrdiť, že sa jedná o najväčšiu tanečnú udalosť v Turci a širšom okolí. Ako to už býva dobrým zvykom, každý rok sa snažíme akciu o niečo vylepšiť. Nebude tomu inak ani tentokrát, pretože na teba čaká o5 niekoľko prekvapení, väčší stage, kvalitné ozvučenie s osvetlením, ALKO/NEALKO bary a v neposlednom rade TOP slovenskí DJi a producenti ktorí sa postarajú o skvelú atmosféru po celú noc! Pripravujeme 2 x STAGE, ktorých program budeme postupne zverejňovať v udalosti. Našou misiou bude aj tento rok urobiť otvorenie leta nezabudnuteľným a stretnúť sa v duchu nášho hesla: MUSIC IS THE MESSAGE LOVE IS THE ANSWER...kde tanečná hudba spája všetkých ľudí bez rozdielu...

Viac info čoskoro v udalosti!

PREDPREDAJ PRVÝCH 100ks : 5,-€
PREDPREDAJ: 7,-€
NA MIESTE. 9,-€

Predpredaj bude prebiehať v kaviarni Čáry-Máry a samozrejme aj ONLINE (sleduj FB udalosť)!

Pridávaj sa do udalosti, pozývaj svojich známych, zdieľaj udalosť a hlavne si píš termín 30.6.2017 do kalendára, pretože toto leto sa začína práve na KÚPALISKU SUNNY MARTIN!

FMOA2017 TEAM...

Miesto konania podujatia: Kúpalisko Sunny Martin, Martin
Vstupenky: https://www.partymenu.eu/friday-mass-open-air-2017
Dátum začiatku podujatia: 30. Júna 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 1. Júla 2017 05:00
Pravdepodobné súradnice: 49.0556N 18.9075E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Friday Mass Open Air 2017

Fotografie
Podobné podujatia