HARLEM GLOBETROTTERS 2024

Podujatie Košice

HARLEM GLOBETROTTERS

Kúzelníci z Harlem Globetrotters sa vrátia na Slovensko
Po ôsmich rokoch znova potešia slovenských divákov! Legendárny basketbalový tím Harlem Globetrotters sa v marci budúceho roka predstaví v Bratislave a v Košiciach. Kúzelníci s loptou, ktorí bavia fanúšikov už dlhé desaťročia, sa na návštevu našej krajiny tešia a sľubujú parádnu šou. Nenechajte si ujsť príležitosť stať sa súčasťou svetoznámeho globálneho turné Harlem Globetrotters, ktorí na palubovke predvádzajú extrémne basketbalové inovácie a ponúkajú fanúšikom nezabudnuteľnú ZÁBAVU. Pozrite si naživo hviezdy Globetrotterov, ako svojim DRIBLOVANÍM a SMEČOVANÍM ZATOČIA hlavy svojim neúprosným súperom, Washington Generals! Nechajte sa uchvátiť neuveriteľnými strelami, majstrovskými trikmi s loptou a pobaviť nad úplne novými a neprekonateľnými možnosťami interakcie s fanúšikmi pred, počas a po zápase.

Príďte sa pozrieť na hráčov ako TNT, Bulldog, Cheese, Torch, Hot Shot, Jet, Wham, Thunder a mnoho ďalších, ako vytrú palubovku s hráčmi Washington Generals a rozburácajú tribúny. A kto vie, možno sa náhle ocitnete uprostred palubovky ako súčasť NOVÝCH, prestávkových ukážok zručností pre FANÚŠIKOV!

Magic pass obsahuje:
- 30-minútový jedinečný interaktívny zážitok pred show - Autogramy hráčov - Meet and greet - Úžasné fotomomenty - Skorý prístup na miesto konania - Otestujte svoje zručnosti: streľba na koš a driblovanie - Naučte sa nové triky s basketbalovou loptou - Exkluzívny prístup k predčasnému nakupovaniu merchu - Najobľúbenejší prémiový zážitok! - Dvere pre držiteľov Magic Pass sa otvoria 2 hodiny pred začiatkom predstavenia - o 17:00 hodine.

Magic pass je potrebné si dokúpiť k riadnej vstupenke! Vstupenky Magic pass je možné zakúpiť len formou Hometicket!

Začiatok podujatia: 03.03.2024
Fotografie
Podobné podujatia
PREVAŽNE NEVÁŽNE
Overené podujatiePREVAŽNE NEVÁŽNE
Historická radnica Košice, Košice
SCANDAL SHOW 2024
Overené podujatieSCANDAL SHOW 2024
Kunsthalle, Košice
Opatčanský majáles
Overené podujatieOpatčanský majáles
Futbalový štadión FK Vyšné Opátske, Košice
VEĽKÉ SILNÉ REČI V KOŠICIACH
Overené podujatieVEĽKÉ SILNÉ REČI V KOŠICIACH
Spoločenský pavilon, Košice