Hudobné FOAJÉ Igora Šimega a hostí No. 3

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Koncerty, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: http://www.kzp.sk/kontakt
Pokračovanie nového cyklu HUDOBNÉ FOAJÉ s hercom, spevákom, pedagógom a režisérom IGORM ŠIMEGOM. V tejto moderovanej revue sa môžete tešiť na nových atraktívnych hostí, pestré hudobné čísla, herecké etudy, ukážky z básní a na vtipné prekvapenia.

Formát nového cyklu zábavnej šou a kultúrnej revue Hudobné FOAJÉ Igora Šimega vychádza z obľúbeného programu Hudobná glosa Igora Šimega, z ktorého sa uskutočnilo už viac ako päťdesiatpäť repríz v Banskej Bystrici. 

Všestranný herec, spevák, šansoniér a zabávač Igor ŠIMEG absolvoval štúdium réžie na JAMU v Brne a už vtedy sa pohyboval na hrane divadla, hudby a televíznej zábavy. Svoje rečnícke schopnosti využil pri zostavení unikátneho konceptu moderovaných show nazvaných Hudobná glosa. Základom je silný príbeh a silné osobnosti, ktoré dokážu o svojom povolaní pútavo a vtipne rozprávať, ale najmä dobre zahrať, zaspievať a zaimprovizovať. V TREŤOM pokračovaní sa v pomyselnom foajé petržalského domu kultúry stretne naozaj zaujímavá spoločnosť - herec a seriálový psovod komisár Rex - JURAJ BAČA, spievajúca herečka Divadla Jána Palárika v Trnave PETRA SABOVÁ, klaviristI ALEXANDRA MÁRIA MATUŠOVOVÁ a FILIP ŽILKA - koncertní hudobníci hrajúci aj štvorručné diela a samozrejme aj prekvapenia pre oči, uši aj srdcia :-)

Tieto osobnosti 12. APRÍLA o 19tej hod. v Klube Za zrkadlom porozprávajú svoj životný príbeh, pobavia historkami zo zákulisia slovenského šoubiznisu a predovšetkým zahrajú a zaspievajú.
Meno organizátora: DK Zrkadlový háj - Petržalka, Rovniankova 3, 851 02 Bratislava
Fotografie
Podobné podujatia
MIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Overené podujatieMIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Amfiteáter Rača, Bratislava, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava
Danube beats
Overené podujatieDanube beats
Loď Harmónia, Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
THE DEAD SOUTH
Overené podujatieTHE DEAD SOUTH
STARS auditorium, Bratislava