HUODBNÉ FOAJÉ IGORA ŠIMEGA

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kultúra
Web organizátora:
www.kzp.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: 0268299225

Pokračovanie nového cyklu HUDOBNÉ FOAJÉ so zabávačom Igorom Šimegom. V tejto moderovanej revue  sa môžete tešiť na nových atraktívnych hostí, pestré hudobné čísla, herecké etudy, ukážky z básní a na vtipné anekdoty.

Formát nového cyklu zábavnej šou a kultúrnej revue Hudobné foajé Igora Šimega vychádza z obľúbeného programu Hudobná glosa Igora Šimega, z ktorého sa uskutočnilo už viac ako päťdesiat repríz v Banskej Bystrici. Všestranný herec, spevák, šansoniér a  zabávač Igor ŠIMEG absolvoval štúdium réžie na JAMU v Brne a už vtedy sa pohyboval na hrane divadla, hudby a televíznej zábavy. Svoje rečnícke schopnosti využil pri zostavení unikátneho konceptu moderovaných show nazvaných Hudobná glosa. Základom je silný príbeh a silné osobnosti, ktoré dokážu o svojom povolaní pútavo a vtipne rozprávať, ale najmä dobre zahrať, zaspievať a zaimprovizovať. V druhom pokračovaní sa v pomyselnom foajé petržalského domu kultúry stretne naozaj zaujímavá spoločnosť - herečka a muzikálová speváčka Mirka PARTLOVÁ, klavirista Marek KUTNÁR, virtuóz na akordeón Ján GONDA, básnik Igor GROSSMAN a aj sochár, sklár a autor viacerých známych ocenení Achilleas SDOUKOS.

Tieto osobnosti 20. februára o 19tej hod. v Klube Za zrkadlom porozprávajú svoj životný príbeh, pobavia historkami zo zákulisia slovenského šoubiznisu a predovšetkým zahrajú a zaspievajú.

Meno organizátora: Kultúrne zariadenia Petržalky
Fotografie
Podobné podujatia
Danube beats
Overené podujatieDanube beats
Loď Harmónia, Bratislava
CIGÁNSKI DIABLI - JUBILEUM TOUR 40
Overené podujatieCIGÁNSKI DIABLI - JUBILEUM TOUR 40
Koncertné štúdio Slovenského rozhlasu, Bratislava
Festival Bratislavské Hanusove dni 2024
Overené podujatieFestival Bratislavské Hanusove dni 2024
Pálffyho palác, Zámocká 47, Bratislava
Žiadny obrázok
Overené podujatieLetná jazzová dielňa 2024
Štátne Konzervatórium, Bratislava
Spiritual Front – koncert
Overené podujatieSpiritual Front – koncert
Veľké koncertné štúdio Slovenského Rozhlasu, Mýtna 1, Bratislava, Bratislava