Indietronica @KC Dunaj

Podujatie Bratislava

Indietronica @KC Dunaj~

Trochu underground, trochu mainstream, trochu nostalgia, trochu súčasnosť. Indietronica spojí všetky tieto elementy, aby nám pripravila hudobný zážitok, pri ktorom nám bude cukať nohami a hlavy budú kmitať v rytme indie, elektra a popu. Večer nás poteší zmesou indie soulu či alt popu kapela Bad Karma Boy a atmosféru tejto párty podčiarknú jej rezidenti - DJi Diablo & Krto.

Bad Karma Boy
to je psychedelický pop po slovensky. Kapela, ktorú dnes tvoria Juraj Marikovič (spev, gitara, produkcia), Adela Tihláriková (klávesy, vokály) a Roman Lauko (bicie), sa na slovenskej alternatívnej scéne uchytila pred pár rokmi a do éteru vypustila už dva albumy - debutový Bad Karma Boy a druhý Údolia a kopce. Obe si vyslúžili pozitívne reakcie fanúšikov i kritikov. Kapela momentálne pracuje na novom singli, ktorého sa dočkáme čoskoro.

Diablo & Krto (Indietronica residents)
je ostrieľaná dvojica DJov, ktorí ponúknu súčasné skladby s výberom najlepších trackov z minulosti. V ich setoch nájdete okrem 80s aj aktuálne žánre ako indie, glamour či electropop. Diablo & Krto majú bohaté zážitky z Depeche Mode parties ale aj z afterparties po koncertoch tejto kultovej skupiny.

4. 11. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Doba Magazín, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Príjmi #cveng, Music-zone.eu, bombing.eu, MUSIC4U.SK, Interez, in.ba, Dobré noviny, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 4. Novembra 2016 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 5. Novembra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Indietronica @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava
ROD STEWART
Overené podujatieROD STEWART
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
KALI
Overené podujatieKALI
Club Hron, Bratislava
CESTOVATEĽSKÝ VEČER
Overené podujatieCESTOVATEĽSKÝ VEČER
Dom kultúry Ružinov, Bratislava