JANA KRIŠTOF LEHOTSKÁ

Podujatie Bojnice

JANA KRIŠTOF LEHOTSKÁ

Pozývame vás na nový koncertný program speváčky, skladateľky a textárky Jany Krištof Lehotskej. Svoje piesne z albumov SNY a DOTYKY SLOV predstaví v nových aranžmánoch so svojou kapelou, v ktorej budete môcť vidieť a počuť: Petra Decheta na doprovodných gitarách, Jána Csövariho na elektrických a akustických gitarách, Antona Juríka na bicích a Martu Chalmovskú na basovej gitare. Kapela vystúpi rozšírená o vokálnu sekciu, kde Janku vokálne doplnia Michaela Pösová a Zuzana Šťastná.
O kvalitný zvuk a originálnu svetelnú show sa postarajú tí najlepší zo spoločnosti AMEX AUDIO, ktorých prácu môžete sledovať v televíznych show ako Let´s Dance, Slovenka roka, Hit roka a mnoho iných.
V takmer dvoj hodinovej show odznejú tie najlepšie piesne z produkcie Jany Krištof Lehotskej v nových originálnych koncertných úpravách, doplnené o jedinečné tanečné vystúpenia profesionálnych tanečných klubov PASSION, LA POINTE a LADIES CLUB. Zažijete show-dance, scénický tanec, balet a to všetko v jedinečnej koncertnej show JANY KRIŠTOF LEHOTSKEJ.
Príďte si oddýchnuť, zrelaxovať. Otvorte svoje srdcia a nechajte si v nich namaľovať jedinečný hudobno-tanečný zážitok.
Predpredaj vstupeniek: https://ticketware.eu/p/gncv

SOBOTA 29. APRÍLA 2023 O 19:00

Začiatok podujatia: 29.04.2023
Fotografie
Podobné podujatia
Koncert Elán forever
Overené podujatieKoncert Elán forever
Bojnický Dvor, Bojnice
Koncert Heľenine oči
Overené podujatieKoncert Heľenine oči
Bojnický Dvor, Bojnice
Koncert Ludo Kuruc band
Overené podujatieKoncert Ludo Kuruc band
Bojnický Dvor, Bojnice
Koncert Kabát revival
Overené podujatieKoncert Kabát revival
Bojnický Dvor, Bojnice