Jarná bylinková prednáška a ochutnávka čajíkov z liečivých bylín

Podujatie Banská Bystrica

Jarná bylinková prednáška a ochutnávka čajíkov z liečivých bylín

Ahojte priatelia, jogíni a všetci fanúšikovia Matky prírody :) Zima sa nám pomaličky preklápa do krásnej, voňavej, sviežej a zelenej jari. Všetci toto obdobie radostne očakávame, no nie všetci ostávame po zime v dobrej kondícii, nesieme si nánosy zo zimy, pociťujeme únavu, záťaž, trápia nás boľačky, či vracajúce sa choroby, prípadne hľadáme možnosť podpory a prevencie. Toto obdobie sa javí ako výborné na prírodné, jemné prečistenie (detox) organizmu, prejasnenie ducha a nastavenie hlbšej vedomejšej liečby v jej najprirodzenejšej forme toho, čo nám Matička zem ponúka. Čo môže byť príjemnejšie ako dúšok lahodného bylinkového čaju pri dobrej knihe, pod dekou alebo z termosky v prírode? Matka príroda je silná čarodejka a poskytuje nám obrovské bohatstvo vo forme byliniek, ktoré vieme skvelo využiť pre ich liečivé schopnosti. Pitím bylinkového čaju podporujeme vylučovanie toxínov z nášho organizmu, pričom si súčasne vychutnávame chute a vône, ktoré nám príroda ponúka. 10. marca .2018 budeme mať v Anande už druhý krát vzácneho hosťa a moju dobrú priateľku Janku Serátorovú (Hruškovú), ktorá stojí za seminárom Nový rozmer, kde lektorujem jogu.
Janka sa venuje pestovaniu, zberu, liečeniu bylinkami (fytoterapii) skrz čajové kúry, tinktúry a maste už niekoľko rokov, lieči nimi seba aj celú rodinu, zároveň je vášnivou študentkou čínskej medicíny.
Program prednášky bude teoreticko-praktický: Dozviete sa na čo nám slúžia liečivé bylinky, ich tajomstvo a využitie, správny zber liečivých rastlín, ich uskladnenie, spôsob prípravy čaju, a mnohé iné užitočné rady. V druhej časti sa pozrieme na konkrétne zameranie sa na liečivosť bylín podľa životne dôležitých orgánov, všeobecné rady pre celé telo. V rámci prednášky budeme aj OCHUTNÁVAŤ ČAJÍK Z VLASTNÉHO ZBERU, z Jankinej vlastnej bylinkovej záhradky v panensky čistej prírode oblasti Záhoria a tiež sa budeme VOŇAŤ A NATIERAŤ PRÍRODNÝMI BYLINKOVÝMI MASŤAMI. Zároveň pokiaľ budete mať konkrétnu otázku či chcete riešiť svoj zdravotný problém bylinnou liečbou neváhajte sa s Jankou priamo na mieste poradiť.
Jankine produkty z vlastného zberu (čaje, tinktúry, oleje a maste), bez chemických prísad a postrekov, v najčistejšej možnej forme budú k dispozícií aj na zakúpenie.
Určite odporúčam, ja sama sa na prednášku mimoriadne teším, nakoľko mi bylinky od Janky pomohli pri viacerých zdravotných problémoch. Dozviete sa kopec nového, možno aj prekvapujúceho o našich slovenských bylinách a najmä ich širokom využití, formách prípravy čajovej kúry a prírodnej liečbe šitej na mieru každému.

Vstupné je 8 €/os. Maximálny počet účastníkov je 14 osôb.
Účasť je potrebné potvrdiť buď e-mailom: dominika.kovacikova@hotmail.com, alebo telefonicky/sms na číslo 0903 390 957 kvôli obmedzenej kapacite miestnosti. Uzávierka prihlasovania je 7.marca.2018.

Tešíme sa na vás :)

SILA A ZDRAVIE JE V PRÍRODE
www.novyrozmer.sk

Miesto konania podujatia: Ananda joga štúdio, Horná 26, Banská Bystrica
Dátum začiatku podujatia: 10. Marca 2018 15:00
Dátum ukončenia podujatia: 10. Marca 2018 17:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7374N 19.1497E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Jarná bylinková prednáška a ochutnávka čajíkov z liečivých bylín

Meno organizátora: Ananda joga štúdio
Fotografie
Podobné podujatia
Godzone konferencia 2024 - Spolu
Overené podujatieGodzone konferencia 2024 - Spolu
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica
Čítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Overené podujatieČítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Fončorda, Banská Bystrica
Godzone konferencia 2024 - Spolu
Overené podujatieGodzone konferencia 2024 - Spolu
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica
Žiadny obrázok
Overené podujatieAnima fest
Drevenica Revište Page, Žarnovica
Čítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Overené podujatieČítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Fončorda, Banská Bystrica