Kandráčovci a Jana Filová and Human Hills

Podujatie Zvolenská Slatina

Kandráčovci a Jana Filová and Human Hills

Dvojkoncert v podaní Kandráčovcov a Human Hills prinesie v nádhernom prostredí Penziónu Zlatý dukát výbornú letnú atmosféru a umelecký zážitok.

Kandráčovci sú hudobná skupina z východného Slovenska, ktorá divákom a poslucháčom podáva temperamentný folklór vo vokálno-inštrumentálnom prevedení cimbalovej hudby, čo najprirodzenejším spôsobom a nebráni sa spontánnej reakcii publika. So svojimi živými hudobno-speváckymi číslami vytvárajú muzikanti nezabudnuteľnú atmosféru.
Kandráčovci sa v plnej paráde predstavia 13.7.2023 v Penzióne Zlatý dukát vo Zvolenskej Slatine, kde odohrajú všetky najväčšie hity ako: Na kostolnej veži, Včielka, Šalený východ, Dva duby a nebudú chýbať Sokoly.

Jana Filová and Human Hills
Sú Art-Pop-Rocková zvolenská kapela, ktorej zakladateľkou je speváčka Jana Filová. Hlas a tvár Jany Filovej môžu diváci a poslucháči poznať z rádií, alebo TV programov Superstar, Československo má talent, z rôznych hudobných a charitatívnych projektov so zvučnými menami ako Mirka Partlová, Patrik Vyskočil, Štefan Skrúcaný, Juraj Bača a mnohých iných. Okrem vlastnej tvorby, preprába známe slovenské aj zahraničné skladby do rôznych hudobných a originálnych úprav. Jana Filová and Human Hills sa Vám predstaví v Penzióne Zlatý dukát 13.7.2023 so známymi svetovými hitmi hneď po Kandráčovcoch.

Záhradný bar s bohatou ponukou jedál a nápojov – bude k dispozícii od 17:00

18:45

Začiatok podujatia: 13.07.2023
Fotografie
Podobné podujatia
ČAS RŮŽÍ
Overené podujatieČAS RŮŽÍ
Amfiteáter, Banská Bystrica
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Amfiteáter, Banská Štiavnica
CITY FEST 2024
Overené podujatieCITY FEST 2024
Park Š. Moysesa, Žiar nad Hronom