Karel Hadek - legenda aromaterapie bude prednášať v Bratislave

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Výstavy a veľtrhy
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Rastlinné a éterické oleje pre zdravie a krásu -  jarné kurzy s legendou aromaterapie

 

Do Bratislavy príde prednášať legenda aromaterapie, biochemik, fytoterapeut  a autor unikátnej rady prípravkov pre zdravie a krásu - Karel Hadek. Rastlinné a éterické oleje obsiahnuté v kvetoch, listoch, drevinách a plodoch rastlín majú pre ľudí, ale aj pre zvieratá, liečivé a v kozmetike až takmer zázračné účinky. Čisté a kvalitné rastlinné esencie patria medzi najúčinnejšie látky v prírodnej medicíne a bio-kozmetike. Ak vás zaujímajú nevšedné účinky rastlinných a éterických olejov a ich použitie v prípravkoch a receptúrach,  nenechajte si ujsť 2 unikátne kurzy, ktoré sa budú konať v marci 2017 v Bratislave.

Prvý základný kurz aromaterapie sa uskutoční 9. - 11. 3. 2017 v Kongresovom centre Družba v Bratislave. Kurz je 3-dňový a prebehne priamo pod vedením Karla Hadka a jeho odborníkov. Hlavnou témou budú unikátne receptúry a prípravky z čistých rastlinných a éterických olejov, ich zloženie, účinky a použitie pre zdravie a krásu. Odnesiete si tak skúsenosti majstra aromaterapeuta a dobré rady pre zachovanie, upevnenie alebo znovu získanie zdravia. Druhý pokračovací kurz potrvá 2 dni v termíne 12. - 13. 3. 2017. Zameraný bude na tému účinkov a použitia rastlinných olejov a esencií ako účinných bioéterických olejov v kozmetike a bežnom živote. Doplníte si tak informácie o receptúrach a získate nové rady pre zdravie. Kurz bude zameraný najmä na využitie aromaterapie z pohľadu zdravia, biológie a použitia v bežnom živote.

 

Medzi ďalšie témy, ktorým sa budú venovať Karel Hadek s odborníkmi počas týchto kurzov patria: Kozmetika a antikozmetika v súčasnom svete - reálny pohľad na kozmetický priemysel, jeho pravdy a klamy; Zdravotné a kožné problémy z pohľadu fytoterapie a aromaterapie - ako ich riešiť s pomocou rastlinných a éterických olejov; Čo je aromaterapia z pohľadu vedy, biológie, biochémie a prírodnej medicíny a Prírodná medicína kontra kozmetický a farmaceutický priemysel.

Bylinky rastú v rovnakom prostredí ako my ľudia a už z histórie sú známe ich liečivé účinky. Silice a účinné látky, ktoré bylinky obsahujú nám pomáhajú pri zdravotných ťažkostiach. V dobe vyspelosti medicíny a farmaceutického priemyslu chemici síce vyrábajú umelé silice a účinné látky, no tie však nereagujú na zmeny vo svojom okolí, majú stále rovnaké chemické zloženie a preto sa na ne vírusy, baktérie, parazity i plesne časom stávajú rezistentnými. Oproti tomu - účinné látky v bylinkách sa navzájom dopĺňajú a nemajú také nežiadúce vedľajšie účinky, ako častokrát chemicky vyrobené účinné látky. V éterickom oleji je vyššia koncentrácia aktívnych látok než v rastline a preto ho Karel Hadek pridáva do rastlinných olejov a tukov. Takto vznikla celá rada unikátnych a účinných prípravkov.

Karel Hadek je nielen autor unikátnej rady prípravkov, ale aj biochemik a uznávaný odborník v oblasti prírodnej medicíny. Je to aj odvážny kritik súčasného kozmetického a farmaceutického priemyslu. Kozmetiku a prípravky od Karla Hadka nájdete na európskom trhu už od roku 1990. Úspešne ošetruje pokožku ľudí, pomáha pri mnohých zdravotných problémoch - a dnes má v ponuka aj účinné prípravky pre zvieratá a rastliny.

Viac informácií na www.aromaterapie.sk, prihlásiť sa môžete na: info@aromaterapie.sk alebo na tel. č.:  0911 55 77 56

Fotografie
Podobné podujatia
FAUNIA BRATISLAVA
Overené podujatieFAUNIA BRATISLAVA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
BRATISLAVSKÉ ZBERATEĽSKÉ DNI
Overené podujatieBRATISLAVSKÉ ZBERATEĽSKÉ DNI
Incheba Expo Aréna, Bratislava
ESOTERIKA BIOSTYL
Overené podujatieESOTERIKA BIOSTYL
Incheba Expo Aréna, Bratislava