Koncert Eclipse / Harlej

Podujatie Bratislava

Koncert Eclipse / Harlej

Unikátny double-headliner koncert kapiel Eclipse a Harlej sa uskutoční 14.12.2023 v MMC v Bratislave!

Eclipse patria k priekopníkom novej vlny švédkych hardrockových kapiel a so svojim predposledným albumom Wired dokázali nadviazať na veľký úspech predchodcu Paradigm a hitového singli Viva La Victoria. Zhruba 30 miliónov streamov, stovky koncertov vrátane festivalov ako Waken, Monsters Of Rock a Graspop, či spoločné turné s legendami ako Scorpions, Aerosmith, My Chemical Romance, Def Leppard a Motley Crue hovoria jasnou rečou o rastovom potenciále tejto sympatickej hard rockovej kapely. Práve vydali novinku Megalomanium a určite ju predstavia aj na decembrovom koncerte v Bratislave.

Harlej je jednou z najúspešnejsích českých rockových skupín. Počas svojej existencie nahrali 13 albumov, z ktorých štyri získali zlatú a dve platinovú platňu za dosiahnuté predaje. Harlej pravidelne vystupuje na prstížnych hudobných festivaloch, kde už roky patrí medzi obľúbené stálice a takisto aj ich vlastné turné sa vždy tešia nadštandardnej návštevnosti, o čom svedčí napríklad štyrikrát vypredaná Lucerna. Aktuálne vydávajú svoj štrnásty album Zatím je to dobrý pod hlavičkou Warner Music a novinku prídu predstaviť aj v decembri do bratislavského MMC.

A keďže koncert bude tesne pred Vianocami, tak na terase sa bude variť kapustnica, ktorá bude ku každej zakúpenej vstupenke ZDARMA.

19:00

Začiatok podujatia: 14.12.2023
Fotografie
Podobné podujatia
PIESNE Z LÁSKY KU DŇU MATIEK
Overené podujatiePIESNE Z LÁSKY KU DŇU MATIEK
Zichyho palác, Bratislava
BRATISLAVA CLARINET DAY
Overené podujatieBRATISLAVA CLARINET DAY
Malé koncertné štúdio Slovenského rozhlasu , Bratislava