Koncert Ildiko Kali – Vlčie piesne

Podujatie Galanta

Koncert Ildiko Kali – Vlčie piesne

Koncert Ildiko Kali - Vlčie piesne

Ildikó Kali, gitaristka, speváčka a hudobníčka. V pomerne zrelom veku objavila svoje korene, zmenila svoj spôsob života a začala sa venovať spievaniu. Išla za hlasom, ktorý sa v nej prebudil, za hlasom vlčej ženy – La Loby. Je speváčkou v hudobnom zoskupení Romanika, ktorá vydala niekoľko albumov: Svetlo a tiene, Vlčie balady, Milenka všetkých a V hlbinách.

V súčasnosti dokončuje album La Loba. Vystupuje s kapelou alebo samostatne s recitálom Vlčie piesne.

Mnohé vlčie piesne sú hlboké výpovede o tajomnom svete žien, skutočných, ale i vymyslených a symbolických bytostí, ktoré majú korene v juhoamerických legendách. Niektoré texty boli inšpirované knihou Clarissy Pinkoly Estés Ženy, ktoré behali s vlkmi.

Okrem koncertnej činnosti vedie seminár Hlas tela – Prvotné prejavy spevu.

Spev a rytmus sú činnosti, v ktorých sa môžeme úplne stratiť. Môžeme sa tak hlboko ponoriť do spevu, že spevák zmizne, ostáva len pieseň, alebo zmizne tanečník a ostáva len rytmus. A to je okamžik premeny. Nie je dôležité akú pieseň spievame, čo je dôležité, je kvalita, ktorú dávame svojmu spevu, plnosť, intenzita, oheň.

Srdce cíti a dokáže ísť do jemnejších a jemnejších vrstiev. Každý zvuk, ktorý vytvára v srdci chvenie a radosť je dobrý. I keď zvuk

nemá jazyk, siaha oveľa hlbšie. Určité slová majú určitý význam a tento význam vytvorí obmedzenie. Čistý zvuk nemá obmedzenie, je nekonečný ako duša. Duša sa prebúdza a žiada si, aby sme v jednom momente zomreli a pre iný, lepší sa narodili.

vstupné: 7eur
rezervácie miesta na cajovnasurya@gmail.com alebo 0905 302 422

Miesto konania podujatia: Čajovňa Surya, Kpt. Nálepku 727 / 13, Galanta
Dátum začiatku podujatia: 10. Marca 2018 19:30
Dátum ukončenia podujatia: 10. Marca 2018 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1944N 17.738E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Koncert Ildiko Kali – Vlčie piesne

Meno organizátora: Čajovňa Surya
Fotografie
Podobné podujatia