Koncert Peter Cmorík

Podujatie Bratislava

Koncert Peter Cmorík

Komorný koncert Petra Cmorika už 4.novembra v Bratislave!
Začiatok : 19,30
Vstupné : 19 eur (Cena zahŕňa koncert a welcome drink)

Potvrdenie Vašej záväznej účasti zašlite na e-mail info@onemore.sk alebo na telefonicky na 0903 717 101


Peter Cmorik – jeden z najlepších spevákov na slovenskej hudobnej scéne, päťnásobný zlatý SLÁVIK, dvojnásobný strieborný SLÁVIK, víťaz SHS II a medzinárodného festivalu v poľskom Rzeszówe.

Peter Cmorik (22.3.1980) pochádza z Veľkého Krtíša. Vyštudoval hru na klavír na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici a od svojich 16 rokov hral a spieval v rôznych rockových kapelách.

V apríli 2006 sa stal víťazom súťaže SHS II a vydal debutový album Nádherný deň, ktorý okamžite získal platinovú platňu a neskôr získal aj cenu Aurel za najlepší zvukový záznam. Pieseň Dážď bola ocenená aj združením SOZA ako najhranejšia skladba roku 2006.

Ešte v tom istom roku Cmoro získal v súťaži popularity Slávik prvé miesto, stal sa objavom roka 2006 a jeho prvý singel Dážď sa stal Hitom roka. Nasledujúci rok rovnaký úspech dosiahla jeho pieseň Nemusíš sa báť. Obhájil tiež prvenstvo v kategórii spevák a druhý raz sa stal zlatým slávikom.

V máji 2007 Cmoro zvíťazil na medzinárodnom hudobnom festivale Carpathia v poľskom Rzeszówe, keď s piesňou Mám pocit porazil ďalších 69 interpretov z rôznych krajín. Okrem hlavnej ceny Grand Prix získal aj právo na nahratie CD v Poľsku v náklade 200 tisíc kusov.

Rok 2007 mu tiež priniesol účinkovanie v úspešnom muzikáli Traja mušketieri a nahratie druhého albumu Žijem ako viem.

Na jar 2008 absolvoval ako hosť úspešné turné so skupinou TEAM a získal si srdcia divákov aj novinárov tak na Slovensku ako aj v Čechách.

V októbri 2009 vydal svoj tretí štúdiový album Jedno si želám.

Prvenstvo medzi slovenskými spevákmi a označenie ZLATÝ SLÁVIK si Peter udržal aj po ďalšie dva roky, kedy rovnako zvíťazil v ankete popularity Slávik. Pravidelne sa tiež umiestňuje na peknom druhom mieste v diváckej ankete Osobnosť televíznej obrazovky OTO. V roku 2013 sa stal vraj historicky posledným Zlatým Slávikom. Vianočná pieseň Len tento deň, ktorú naspieval s herečkou a speváčkou Mirkou Partlovou úspešne rotuje v rádiách. V roku 2013 vydal svoj štvrtý album s názvom "o tebe…" so singlami Kam som rozum dal, Premýšľam nad tebou, Každá minúta a Ako láva v marci 2014 vyráža na tour po 11 mestách na Slovensku. Taktiež v marci vydal pieseň Ochraňuj nás venovanú motorkárom s kapelou HUMANA etc..a s tou istou kapelou vydáva aj album.

Miesto konania podujatia: Vinotéka One More, Zámocká 38, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 4. Novembra 2017 19:30
Dátum ukončenia podujatia: 4. Novembra 2017 22:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1445N 17.1025E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Koncert Peter Cmorík

Meno organizátora: Vinotéka One More
Fotografie
Podobné podujatia
STING
Overené podujatieSTING
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
The Kolors
Overené podujatieThe Kolors
na starom letisku vo Vajnoroch, Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
MIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Overené podujatieMIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Amfiteáter Rača, Bratislava, Bratislava