Koncert The Hope Gospel Singers & Band

Podujatie Trenčianske Teplice

Koncert The Hope Gospel Singers & Band

Nenechajte si ujsť vokálno-inštrumentálnu formáciu pod vedením dirigentky Ivety Viskupovej, interpretujúcu gospelovú hudbu a vokálne džezové úpravy. Koncert je súčasťou 72.Hudobného leta Tr.Teplice.

The Hope Gospel singers & Band vznikli v roku 1999. Zakladateľkou a umeleckou vedúcou je dirigentka a propagátorka gospelovej hudby na Slovensku Iveta Weis Viskupová. V THGS sa vystriedalo niekoľko generácii spevákov a inštrumentalistov (Peter Preložník, Stano Počaji, Juraj Gergely, Tibor Borský, Ikena Omeje, Ľuboš Šramek, Štefan Bugala, Juraj Gregorík, Reik Rothenstein, Martin Ďurdina, Michal Motýľ, Michal Ragáč, Jakub Hittrich, Ľubo Šramo a ďalší), ktorí sa podpísali pod desiatky koncertov a zanechali nezameniteľný zvuk i pocit! Súčasných spevákov sprevádza trio Ištván Bertók, Marek Mečiar a Ján Láv.

Ako štúdioví speváci spolupracujú pri rôznych (či už sólových, alebo filmových) projektoch (Disneyho rozprávky: Kráska a zviera, Muppet show, Popoluška, Aladin, vokály do albumov Majk Spirit, Celeste Buckingham, Vašo Patejdl, Zuzana Suchánková a ďalší). Spolupracovali a hostili mnohé hviezdy pop music ako Sisa Lelkes- Sklovská, Katarína Hasprová, Jana Daňová-Bugalová, Mária Čírová, Vašo Patejdl, Ján Slezák, Kully, Majk Spirit, Celeste Buckingham, Otto Kolmann a další. Veľkým zážitkom bola spolupráca s renomovanými spevákmi jazzovej scény Petrom Lipom, Petrom Adamovom a Zuzkou Suchánkovou.

Spolupracovali aj na televíznom projekte Legendy popu na STV, účinkovali v Modrom z neba na TV Markíza, či v SLOVENKE ROKA 2015. V máji 2010 absolvovali úspešné koncertné turné v Južnej Kórei. V súčasnosti účinkujú v muzikáloch Divadla Nová scéna (Iago a Mačky).

Na koncerte hostia americkú gospelovú speváčku Donnu. Zaznejú skladby Kirka Franklina, Tore W. Aasa a ďalších.

Organizátor 72.Hudobného leta Kúpele Trenčianske Teplice a hlavný partner agentúra SpicyBrown srdečne pozývajú na nezabudnuteľný koncert.

Miesto konania podujatia: Kursalon Trenčianske Teplice, 17. Novembra 32, Trenčianske Teplice
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/The_Hope_Gospel_Singers_and_Band_v_Kursalone
Dátum začiatku podujatia: 23. Júla 2017 17:00
Dátum ukončenia podujatia: 23. Júla 2017 18:00
Pravdepodobné súradnice: 48.9082N 18.1761E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Koncert The Hope Gospel Singers & Band

Meno organizátora: Hudobné leto Trenčianske Teplice
Fotografie
Podobné podujatia
ROYAL DOM CUP 2024
Overené podujatieROYAL DOM CUP 2024
Park pri futbalovom ihrisku, Častkovce
Bánovský letný festival 2024
Overené podujatieBánovský letný festival 2024
Mestský park, Bánovce nad Bebravou
SUNFESTIVAL 2024
Overené podujatieSUNFESTIVAL 2024
Futbalové ihrisko Trenčianske Jastrabie, Trenčianske Jastrabie