Krst nového albumu Indie Electro Brigade - koncert

Podujatie Dubnica nad Váhom

Krst nového albumu Indie Electro Brigade - koncert

Pozývame Vás na krstný koncert druhého štúdiového albumu hudobného tria Indie Electro Brigade - Letokruhy-Monopoly. Čaká Vás koncert kapely a následná afterparty.

Jedná sa o druhý štúdiový album kapely. Po minuloročnom debute s názvom Chudá Duša je nový album v mnohých ohľadoch iný. Pokojné rytmy nahradili tanečné elektronické skladby s prvkami dubstepu, future bassu alebo trapu. Na novom LP možno nájsť 13 skladieb pojednávajúcich o rôznych spoločenských problémoch a tradičných životných situáciách.

Sme skupina troch kamarátov, ktorí milujú hudbu a každý prinášame do našej tvorby niečo iné. Projekt začal ako pokus o alternatívny pohľad na hudbu. Všetko to rozbehol neúspešný mladý drum and bassový tvorca Dávid (Pandy Straty) a prizval si ďalších hudobných nadšencov Miňa (malalama) a Miša (Ivan Denisovič Šuchov). Každý z nich priniesol do skupiny niečo úplne nové. Pandora Stratos vkladá do hudby basové prvky, tvrdé bicie a stará sa hlavne o technickú stránku tvorby. Ivan Denisovič sa nikdy nevenoval hudbe, ale vždy ju miloval. Má vycibrený sluch a široký rozhľad v hudbe. Jeho prínos v skupine je tým pádom objaviť nové nápady a upraviť všetky výtvory do počúvateľnej podoby. Malalama sa nakoniec postará o moderné a tanečné prvky, o prípadne vokály a gitarový doprovod. Naša hudba je najviac ovplyvňovaná slovenskými hudobníkmi ako Fallgrapp, FVLCRVM, Jimmy Pé či Modré Hory.

Free Admission

Miesto konania podujatia: Garage Pub, A. Kmeťa 359, Dubnica nad Váhom
Dátum začiatku podujatia: 20. Októbra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 21. Októbra 2017 03:00
Pravdepodobné súradnice: 48.9593N 18.1732E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Krst nového albumu Indie Electro Brigade - koncert

Meno organizátora: Indie Electro Brigade
Fotografie
Podobné podujatia
TEMNÉ KECY
Overené podujatieTEMNÉ KECY
Dutaf centrum, Dubnica nad Váhom
ROYAL DOM CUP 2024
Overené podujatieROYAL DOM CUP 2024
Park pri futbalovom ihrisku, Častkovce
MDD na námestí 2024
Overené podujatieMDD na námestí 2024
Námestie, Prievidza
Bošany Summer Fest 2024
Overené podujatieBošany Summer Fest 2024
Futbalový štadión OFK, Bošany