Kysucké Vianoce v Čadci 2015

Podujatie Čadca

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Jarmoky a trhy, Kultúra, Zvyky a tradície
Ďalšie podujatia v meste Čadca

Kysucké Vianoce v Čadci

Vianoce už pomaly klopú na dvere a mesto sa zodpovedne pripravuje na toto krásne obdobie. V programe sú krásne akcie a podujatia v rámci cyklu Kysucké Vianoce v Čadci.
Každoročne sa obyvatelia nášho mesta tešia a hojnom počte navštevujú vianočné trhy pred Domom kultúry na Matičnom námestí. Toto dvojdňové podujatie navštívia tisíce Čadčanov, ale aj návštevníci okolitých miest a obcí. Na týchto trhoch budeme mať možnosť ochutnať tradičné zabíjačkové špeciality, dať si vianočný punč a taktiež budeme mať možnosť zakúpiť si množstvo krásnych predmetov priamo od ľudových remeselníkov.

Vianočné trhy budú v čase od 10. 12 do 11. 12. 2015 od 9.00 do 18.00 hod.

Už sa stalo tradíciou, že Palárikove námestie sa v predvianočnom čase „premení“ na úžasné miesto plné dobrej nálady a vianočnej atmosféry. Opäť budeme mať možnosť stretávať sa s priateľmi a rodinou na mieste, ktoré sa už v podstate stalo centrom mesta vo vianočnom období. Vôňa punču a pečeného mäska len umocní skvelú atmosféru. Samozrejmosťou bude aj krásny vianočný stromček a rozšírený betlehem, ktorý bol dorobený na rezbárskom sympóziu v tomto roku. Čadčania spoločne vytvorili krásne miesto, na ktoré môžeme byť všetci právom hrdí.
Všetci ste srdečne vítaní.

Fotografie
Podobné podujatia