LA GIOIA - GALAKONCERT

Podujatie Veľký Krtíš

LA GIOIA - GALAKONCERT

LA GIOIA vznikla v roku 2008. Prezentuje hudobný štýl, pop operu, ktorý spája populárnu hudbu a operný spev. LA GIOIA je zoskupenie troch spevákov, ktorí interpretujú populárne piesne v štýle belcanta. Repertoár tria tvoria nielen skladby svetovej hudobnej scény, ale najmä pozoruhodné úpravy známych slovenských a českých hitov, ktoré v podaní La Gioia znejú doteraz nepočutým, originálnym spôsobom.

Vychutnajte si jedinečnú udalosť, Galakoncert pop operného tria La Gioia, ktoré vystúpi vo Veľkom Kríši, v Kultúrnom dome. Čaká Vás večer plný nádherných skladieb, emóciícii a príjemnej atmosféry. Večer Vám tiež náš exkluzívny hosť- mladá, talentovaná speváčka , víťazka Hlasu Česko-Slovensko, Ivanna Bagová.

LA GIOIA v preklade z talianskeho jazyka znamená radosť. A práve s radosťou, hispánskym temperamentom a talianskou vášňou prichádza LA GIOIA, aby ponúkla nevšedný a na hudobnej scéne jedinečný hudobný zážitok.

Vstupné v predpredaji 12 Eur je mestskom kultúrnom stredisku vo Veľkom Krtíši počas pracovných dní od 8:00 do 15:00 hod. (č.t.: 047/4831376); online na www.msks.velky-krtis.sk . Zľava pre ŤZP 50 %.

Fotografie
Podobné podujatia
Koncert NA SRDCI MI HRAJ!
Overené podujatieKoncert NA SRDCI MI HRAJ!
Mestské kultúrne stredisko, Veľký Krtíš
CITY FEST 2024
Overené podujatieCITY FEST 2024
Park Š. Moysesa, Žiar nad Hronom
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Amfiteáter, Banská Štiavnica